Nieuws

4EF in het nieuw

Een klantgerichte website passend bij onze identiteit en dienstverlening. Dat was de opdracht aan web- en marketingbureau Wemessage. Zie hier het resultaat. En dat mag er zijn. Onze oude website kon klantgerichter en overzichtelijker. Daarbij past een frisse en moderne huisstijl. Aan Wemessage de taak om daar eenheid en rust in te brengen en het geheel naar een hoger niveau te tillen.

Klantgerichter

In de eerste plaats wilden wij een website ingericht op de behoefte van de klant: snel een helder overzicht van wie wij zijn, onze diensten en de toegevoegde waarde die 4EF biedt. Met de nieuwe menustructuur kan iedere bezoeker gemakkelijk en snel de gewenste informatie vinden. Vind je als bezoeker onverhoopt niet wat je zoekt, dan biedt de website meer dan voldoende mogelijkheden om op een laagdrempelige manier contact met ons op te nemen. De kleuren van de nieuwe huisstijl zorgen voor rust, overzicht en een prettige beleving.

Persoonlijk

Naast het klantgerichte aspect wilden wij ook graag een meer persoonlijke tint aanbrengen. Dat past bij wie wij zijn, en de familiecultuur van 4EF. Daarnaast is het niet langer een opsomming van wat we allemaal kunnen en doen. We laten bijvoorbeeld ook onze klanten aan het woord. Zij vertellen over hun ervaringen met ons. Op die manier geven we onze potentiële klanten een nog beter beeld van de mogelijkheden. We kunnen ons goed voorstellen dat onze websitebezoekers nieuwsgierig zijn naar de mensen die bij 4EF werken. In de tijdlijn op de pagina ‘Over ons’ komen daarom al onze medewerkers aan bod.

Enthousiast geworden?

Ons nieuwe jasje zit heerlijk. Wij hopen dat je net zo enthousiast wordt van onze nieuwe huisstijl en website als wij. Ben je na het rondkijken benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, onze consultants staan altijd voor je klaar.

Overzichtspagina Smartsheet

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046