Beaphar

  • OpleverjaarDoorlopend
  • ProjectleiderCor Verbaas
  • WerkdienstNicelabel/Q.A.D. consultancy
  • MarktMaakindustrie(dierverzorgingsproducten)

Succesverhaal

Beaphar-succesverhaal

Beaphar

Verzorgingsproducten voor huisdieren in 86+ landen

Beaphar Erwin Kaal ICT-manager
De reden dat ik heel tevreden ben over 4EF is dat ze zeer deskundig zijn. Als ik een beroep op ze doe dan kunnen ze over het algemeen de benodigde deskundigheid meteen bieden en wordt het ook goed overlegd met ons team. Daarnaast wordt er snel geleverd en is men heel flexibel. Als ik met ze overleg dan kunnen dingen vrij snel geregeld worden en daar ben ik erg tevreden over.

Beaphar in het kort

Beaphar biedt huisdieren en hun families in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit. De naam van het bedrijf is afgeleid van de naam van de oprichter Bernard Aa (phar). Hij startte het bedrijf in 1942. Door de jaren heen is Beaphar flink gegroeid. Vandaag de dag is Beaphar actief in meerdere landen en is het een van de meest toonaangevende fabrikanten van verzorgingsproducten voor huisdieren.

Beaphar-page

4EF en Beaphar

Wij zijn sinds 2013 actief voor Beaphar op het gebied van ontwikkeling en programmering van functionaliteiten. Ze gebruiken onder ander de software van NiceLabel voor het opmaken en afdrukken van de etiketten die op hun producten komen. Daarnaast werkt Beaphar met de ERP software van QAD. 4EF heeft onder andere in .NET een purchase approval tool voor ze gebouwd. Deze functionaliteit had Beaphar op dat moment nog niet in QAD. Binnen QAD maken ze ook gebruik van Q-Xtend. Q-Xtend zorgt ervoor dat de data tussen de verschillende applicaties binnen een organisatie gestroomlijnd worden, zodat processen geoptimaliseerd kunnen worden en operationele kosten gecontroleerd kunnen worden. Ook met Progress bouwt 4EF regelmatig interfaces voor Beaphar en wanneer nodig worden de bestaande interfaces aangepast. Kortom: een veelomvattende samenwerking die we gerust een succesverhaal mogen noemen en die hopelijk nog lang blijft voortduren!

Maakindustrie uitwerking en implementatie

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046