Farm Frites

  • Opleverjaar2020
  • ProjectleiderPeter Harink
  • WerkdienstQAD
  • MarktFood

Succesverhaal

Farm frites

Farm Frites

Frites en aardappelproducten vers van het land

user Victor Schweers Business IT consultant
Ik heb de samenwerking met 4EF als heel prettig ervaren. Ze zijn oplossingsgericht en denken mee. Door hun kennis en oprechte houding is 4EF een uitstekende IT-partner. Ze stellen de juiste vragen en hebben hetzelfde doel: onze organisatie verder helpen of verbeteren. Dit vind ik belangrijk in een IT-partner. Het is een van de speerpunten die maakt dat ik nog een keer voor 4EF zou kiezen.

4EF en Farm Frites

De samenwerking tussen 4EF en Farm Frites begon in 2006. Farm Frites werkt met een ERP-systeem en 4EF is specialist in het realiseren van ERP voor productiebedrijven. Recent heeft 4EF een overzetting gedaan naar een nieuwere, modernere omgeving. Door deze verhuizing zijn er meer mogelijkheden en kan Farm Frites verder door ontwikkelen. Daar is dan ook gelijk gebruik van gemaakt. We zijn er erg blij mee dat we dit hebben bereikt. De samenwerking met Farm Frites is erg prettig en mag wat ons betreft nog lang blijven voortduren.

 

4EF en Farm Frites

Farm Frites in het kort

Wie houdt er nu niet van een portie knapperige goudgele frites op z’n tijd? Het idee voor Farm Frites was er al in 1968. In 1971 werd het werkelijkheid. Gerrit de Bruijne startte op een kleine boerderij in Oudenhoorn met de productie van voorgebakken frites. Inmiddels heeft Farm Frites wereldwijd 43 verkoopkantoren en bedienen ze klanten in meer dan 100 landen. Ze produceren niet alleen frites, maar ook andere aardappelspecialiteiten als aardappelpartjes, aardappelschijfjes, aardappelkroketten en aardappelpuree. Het begint met de beste aardappelrassen, kwaliteit en bevlogen telers. Van het land gaan de aardappelen naar een van de 5 internationale productielocaties, waar ze worden verwerkt tot de diverse aardappelproducten, waarna ze naar de klant gaan.

Farm Frites in het kort

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046