Lincoln Electric

  • Opleverjaar2019
  • ProjectleiderMaaik Meijerink
  • WerkdienstNiceLabel
  • MarktMaakindustrie

Succesverhaal

Lincoln Electric

Lincoln Electric

Wereldmarktleider industrieel lassen

user Bram Derksen Lincoln Electric
“Onze transitie naar NiceLabel was complex en zeker uitdagend te noemen. We hebben 4EF ingeschakeld om ons hierbij te helpen. Al snel bleek dat zij niet alleen maar opdrachten uitvoeren maar ook meedenken over voor en nadelen van bepaalde keuzes. Zij hebben voor ons een betrouwbare, veilige en goed werkende oplossing gemaakt die erg gebruiksvriendelijk is. Complimenten 4EF!”

Lincoln Electric

Lincoln Electric bestaat al 125 jaar en is wereldmarktleider op het gebied van alles wat met industrieel lassen te maken heeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar bij Lincoln Electric: van lasapparatuur, tot lashelmen en -kleding en van lasrookafzuiging tot allerhande accessoires.

Lincoln Electric

4EF en Lincoln Electric

4EF is sinds 2016 actief voor Lincoln Electric. We hebben bij hen Nicelabel licenties geleverd, de programmatuur geconfigureerd en aanverwante consultancydiensten geleverd.

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046