Van Geloven

  • Opleverjaar2020
  • ProjectleiderMaak Meijerink
  • WerkdienstApplications & features
  • MarktVoedingsindustrie

Succesverhaal

Van Geloven

Van Geloven

Kwalitatieve snackproducten van bekende merken

Van Geloven Nico Castelijn Group Manager Engineering & Maintenance
Het fijne aan 4EF is de vakkennis die ze in huis hebben en dat ze altijd meedenken in oplossingen. Samen hebben we Smartsheet binnen korte tijd ingericht. Het fijne voor mij is dat ik overzicht heb over de projecten op al onze locaties. Daarnaast heeft ook elke locatie een eigen dashboard.

Van Geloven in het kort

Van Geloven kent haar oorsprong in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Het begon allemaal met het maken en verkopen van ragout en soep in blik. Deze ragout vormde de basis voor heerlijke kroketten. Vandaag de dag biedt Van Geloven een groot assortiment kwalitatieve snackproducten van bekende merken als Mora en Van Lieshout. McCain is de moedermaatschappij van dit mooie bedrijf. Er zijn in totaal 6 fabrieken, waarvan 5 in Nederland en 1 in België. De fabriek van Mora in Maastricht is met zo’n 400 werknemers de grootste locatie.

In juli 2020 startte Nico Castelijn in de nieuwe rol van Group Manager Engineering & Maintenance. Bij zijn start ontdekte hij dat hij projectmanagement tools miste. Vanuit zijn vorige werkgever was hij al bekend met de software van Smartsheet. Een simpele zoekopdracht in Google deed hem uiteindelijk bij 4EF belanden.

Van Geloven

4EF en Van Geloven

Nico vertelt dat de samenwerking soepel en overzichtelijk verliep. Binnen een paar dagen waren ze al in het bezit van de licenties voor Smartsheet en konden ze starten met bouwen. Elke week had hij een meeting met Smartsheet-specialist Maaik om de laatste status te bespreken en te kijken wat er nog aangepast moest worden. Binnen 2 weken was het eerste grote project al live en ongeveer een maand later waren de template inrichting en structuren voor de afdeling engineering ook klaar.

Nico ervaart het gebruik van Smartsheet als zeer prettig, omdat hij hiermee op een eenduidige manier projecten kan managen en omdat het systeem heel gebruiksvriendelijk is. Elk project wordt in een vaste structuur gezet met de daarvoor benodigde templates. Daarnaast kan hij in het centrale dashboard het overzicht op alle lopende projecten houden en heeft elke locatie zijn eigen dashboard. In Maastricht wordt bijvoorbeeld al intensief met de software gewerkt in verband met een groot nieuwbouwproject. Degenen die bij dit project betrokken zijn werken er dagelijks mee. Zo wordt het gebruik steeds verder uitgerold. Nico wil het hier niet bij laten en Smartsheet ook op andere vlakken gaan benutten, laat hij weten. In de volgende fase is het de bedoeling dat de financiële rapportages ook automatisch aan de software worden gekoppeld. Zo is steeds meer belangrijke informatie gecentraliseerd terug te vinden, wat een hoop tijd, werk en kosten bespaart.

Van Geloven

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046