Nieuws

Lasse Hiddink schittert op het NK allround 2020
Waarom 4EF schaatstalent Lasse Hiddink sponsort? De visie van 4EF is: maximaal presteren kan alleen als alle processen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Net als bij schaatsen dus! Door Lasse te sponsoren neemt 4EF zorgen bij hem weg. Hij kan zich daardoor volledig op het primaire proces richten: zo hard mogelijk schaatsen. Inmiddels is hij Nederlands kampioen op de 3.000 meter bij de junioren en is hij geplaatst voor het NK allround op 25 en 26 januari. Hier start hij tussen grote namen als Sven Kramer en Patrick Roest.

Het wegnemen van zorgen is precies wat 4EF ook bij bedrijven doet. Wij luisteren aandachtig naar het probleem waar u tegenaan loopt en gaan vervolgens net zo lang aan de slag tot we hier de perfecte software oplossing voor hebben ontwikkeld. U kunt u ondertussen als ondernemer volledig focussen op het primaire proces en maximaal presteren.Lasse Hiddink schittert op het NK allround 2020
Foto gemaakt door Michael verbeek

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046