Maatwerk software

Smartsheet software en NiceLabel software zijn slechts voorbeelden van de software die wij kunnen leveren en waar we mee werken. Er is natuurlijk nog veel meer. 4EF levert het maatwerk dat jouw bedrijf nodig heeft. We werken met elk ERP-systeem, zoals Ridder iQ, QAD, SAP, Afas etc, dus ook met dat van jou. Maatwerk software begint waar je standaardsysteem ophoudt.

Waarom maatwerk software?

Maatwerk software is dé oplossing voor het optimaal laten functioneren van alle processen binnen je bedrijf. Het leidt tot minder fouten, lagere kosten, minder frustratie en niet geheel onbelangrijk: een hogere tevredenheid onder je medewerkers. Standaard systemen als Smartsheet, Ridder iQ, QAD, Proteus, Plan de Campagne en Trimergo bieden in veel gevallen niet alle functionaliteiten die je nodig hebt. Dat is het moment waarop wij in beeld komen. De customized solutions of applications & features die wij leveren, passen het gedrag van je standaard systeem niet aan. Wij maken juist uitbreidingen buiten je standaardpakket. Hierdoor worden de updates in je standaard systeem niet beïnvloed door de maatwerk software. Maatwerk software maken we vooral gebaseerd op het .NET platform van Microsoft. Hierbij maken we gebruik van de laatste technieken om applicaties te maken. We ontwikkelen zowel webgebaseerde als reguliere applicaties. Naast .NET werken we ook veel met Progress voor de maatwerk software.

Toepassingen van maatwerk software

Er zijn oneindig veel voorbeelden te bedenken van situaties waarin maatwerk software de oplossing kan bieden. Om een beeld te geven schetsen we onderstaand een paar situaties.

 • Je bedrijf werkt met meerdere systemen die allemaal apart van elkaar functioneren. Dit kost onnodig veel tijd en leidt soms zelfs tot dubbel werk. Bijvoorbeeld het overtypen van informatie van het ene systeem in het andere, wat de foutgevoeligheid drastisch vergroot. Wij automatiseren die handmatige handelingen en laten alles op elkaar aansluiten, zodat iedereen in een centraal systeem kan werken.
 • De planning staat in een Excel-bestand waar niemand wijs uit wordt. Het gevolg hiervan is dat de planner onnodig veel bezig is met het beantwoorden van vragen. Wij koppelen je ERP-systeem aan elke gewenste planning, zodat alles op een centrale plaats zichtbaar is en men alleen de benodigde informatie ziet. Is er helemaal geen planningssysteem? Dan bouwen we er een voor je, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan een montageplanningsmodule. Geen handmatig gereken of publicatie op een whiteboard meer, geen losse werkbonnenstroom tussen monteurs en administratie, altijd de juiste gegevens ingevuld, dus geen discussies achteraf. De aansturing en planning zijn volledig geautomatiseerd via een app op je smartphone. We gieten een handmatig proces dus in een kant en klare applicatie.
 • Je maakt je facturen nog in Excel. Nergens voor nodig als je het ons vraagt. Wij bouwen een facturatiesysteem voor jouw bedrijf en laten dit aansluiten op de ERP software die je gebruikt.
 • De productieregistratie binnen je standaard ERP-systeem kost onnodig veel werk en de kwaliteit is bovendien onvoldoende. Wij kijken welke stappen voor jouw bedrijf echt belangrijk zijn. Onnodige stappen verdwijnen en waar mogelijk worden andere stappen gecombineerd tot één klik.
 • Geen universele interfaces en meerdere schermen nodig? 4EF zorgt voor bedieningsgemak en gebruikerstevredenheid, doordat de gebouwde koppelingen dezelfde opmaak en hetzelfde beheer hebben. Alle relevante informatie op één scherm in plaats van twee of drie stuks.
maatwerk software van 4EF

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, de cultuursector, het MKB en de financiële dienstverlening. Samen met jou kijken we wat er nodig is om alles binnen jouw bedrijf perfect op elkaar af te stemmen en vervolgens gaan we daarmee aan de slag. Benieuwd geworden welk maatwerk we voor jouw bedrijf kunnen leveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants staan voor je klaar.

Balk-M

Klaar voor de volgende stap?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046