Bij 4EF zijn we van veel markten thuis als het op software aankomt. We verlenen onze diensten aan organisaties binnen de maakindustrie, de culturele sector, het onderwijs, het MKB, de overheid en de financiële dienstverlening. Valt jouw organisatie niet binnen een van deze branches? Ook dan kun je gerust contact opnemen over de mogelijkheden. In alle branches liggen immers dezelfde basisprincipes ten grondslag aan procesverbetering door automatisering.

Maakindustrie

Binnen verschillende ICT-disciplines in de maakindustrie beschikken wij over uitgebreide ervaring. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen. We zijn graag een duurzame partner bij het uitrollen van jouw toekomstgerichte IT-strategie. We helpen je bijvoorbeeld anticiperen op de Smart Industry 4.0 technologie. Samen analyseren we de processen binnen jouw organisatie in de maakindustrie. Vervolgens komen we tot een proces dat efficiënter is ingericht met behulp van software. Denk aan een online servicecenter of het inrichten van een automatisch labelingproces. Welke uitdaging je ook hebt liggen, we gaan ‘m graag aan.

Museum software

In de cultuursector hebben wij een aantal musea mogen helpen met het automatiseren en organiseren van hun processen. Ook voor andere musea en organisaties in de cultuursector gaan we graag aan de slag met het verbeteren van de processen met behulp van automatisering. Denk aan het automatiseren van workflows die nu handmatig uitgevoerd worden of software voor het opzetten, beheren en uitvoeren van projecten.

Onderwijs

4EF is vooral actief in de maakindustrie en de voedings-, gezondheids-, en cultuurtsector. Wij hebben nog geen opdrachten uit mogen voeren voor onderwijsinstellingen, maar zijn ervan overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen leveren. Met al onze kennis en ervaring gaan we de uitdaging graag aan. Samen kijken we naar de huidige processen en waar deze verbeterd kunnen worden, waarna we de beste oplossing bepalen. Soms kunnen we al heel veel doen met een klein stukje maatwerk.

MKB

Veel van onze klanten vallen onder het MKB, net als wijzelf. We weten dus welke processen zich voordoen en welke behoeften er spelen. Het is een misvatting dat verbetering van de automatisering binnen je bedrijf duur is. Leg je vraag gerust eens voor aan een van onze consultants. Vaak is er niet veel tijd nodig om al een flinke stap te maken.

Overheid

Op dit moment zijn we nog niet actief in de overheidssector, maar dit ambiëren we wel. We zijn gespecialiseerd in procesverbetering en dat heeft in elke sector dezelfde uitgangspunten. Ook bij overheidsinstellingen kunnen we dus onze kennis inzetten om processen te verbeteren en efficiënter te maken. Leg je vraagstuk gerust eens vrijblijvend voor aan een van onze consultants.

Financiële dienstverlening

Naast de maakindustrie en de voedings-, cultuur- en gezondheidsindustrie leveren we onze diensten binnen de financiële dienstverlening. Heb je een vraagstuk over software of processen binnen je organisatie? We gaan graag met je om tafel om samen aan een oplossing te werken waarmee we een efficiëntieslag kunnen realiseren. Neem gerust contact met ons op.

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046