Financiële dienstverleningSoftware-oplossingen voor de financiële dienstverlening

4EF is gespecialiseerd in procesverbetering door automatisering, en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine.

Onze werkwijze

Door met je in gesprek te gaan stellen we het probleem vast en creëren we inzicht. Welke processen kunnen binnen de financiële dienstverlening beter en hoe maken we ze efficiënter? Vervolgens bepalen we samen wat de beste oplossing is, waarbij wij adviseren welke vorm van automatisering het meest passend is.

Soms zijn kleine stukjes maatwerk voldoende om tot een behoorlijke efficiëntieslag te komen. Dat doen we met customized solutions. Daarmee automatiseren we handmatige workflows, reduceren we de foutmarge drastisch en neemt snelheid toe. Daarnaast leggen we met koppelingen (of ander maatwerk) verbinding tussen applicaties en/of pakketten, zodat geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Dat bespaart tijd en kosten.

Bij applications en features bouwen we zelf de volledige module of voegen we missende functionaliteiten toe aan aanwezige systemen. Dit doen we als standaardpakketten niet op de markt zijn, ontoereikend zijn of te duur zijn. Naast hogere efficiëntie is het grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is, omdat het specifiek voor jouw organisatie wordt ontwikkeld. Met trainingen of workshops realiseren we de verbinding tussen de gebruiker, IT en de machine, zodat de oplossing optimaal rendeert.

4EF financiële dienstverlening

4EF en financiële dienstverlening

Wij hebben 15 tot 25 jaar ervaring in verschillende IT-disciplines. Naast de maakindustrie zijn we actief in de voedings-, cultuur- en gezondheidsindustrie, en leveren we diensten binnen de financiële dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat we in de financiële dienstverlening toegevoegde waarde leveren met procesverbetering, zoals we dat ook in andere sectoren doen. Met alle kennis en ervaring die we bezitten gaan we de uitdaging graag aan.

Wij streven naar partnerschap. Samen werken we aan oplossingen werken en we zijn betrokken zijn bij je organisatie. We ontwikkelen software, maar zijn ook een duurzame partner voor het verbeteren van processen en het oplossen van IT-vraagstukken.

financiele dienstverlening

De toegevoegde waarde van 4EF

Werk je in de financiële dienstverlening en vind je het lastig om processen goed in te richten, wil je meer uit je software halen of lukt goed automatiseren niet met bestaande applicaties? En denk je dat verbeteringen altijd peperduur zijn? Leg dan je vraag eens vrijblijvend voor aan één van onze consultants. Vaak kunnen we met de inzet van een beperkt aantal uren al een flinke stap maken. We zijn ervan overtuigd dat er vraagstukken zijn die wij voor je kunnen oplossen. Het gevolg? Een hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een hogere medewerkerstevredenheid. We doen ons werk al 15 jaar met veel plezier en tevreden klanten. We gaan graag aan de slag voor jouw organisatie.

Is er bij jouw organisatie of je klanten behoefte aan data uitwisseling tussen applicaties en/of systemen om (financiële) data overzichtelijk te krijgen? Wij bouwen de koppelingen die precies die data ophalen die gewenst zijn, bijvoorbeeld met Exact of Afas.

Heb je een overzichtelijk systeem nodig voor het opzetten, beheren, uitvoeren en delen van projecten en projectinformatie? Is er een ERP-systeem actief en missen daar functionaliteiten zoals planning of roostering? Zijn er onnodige handmatige workflows, zoals het uit applicaties halen van gegevens en herinvoeren in een ander systeem? Wij bouwen, integreren en servicen het voor je. Overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar weet je niet welke? Dan gaan we samen op zoek naar wat voor jouw organisatie de beste optie is.

maatwerk financiele dienstverlening

Contact over oplossingen voor financiële dienstverlening

Zit je met een vraagstuk over software of processen binnen de financiële dienstverlening waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-M

Vragen over financiële dienstverlening software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046