MKBSoftware MKB

Ben je werkzaam in het MKB en wil je meer halen uit de software waar jouw bedrijf mee werkt? Of ben je juist op zoek naar het ideale softwarepakket? Bij 4EF zijn we gespecialiseerd in software voor de maakindustrie, maar ook bedrijven uit andere sectoren weten ons te vinden met hun softwarevraagstukken. We gaan dus graag aan de slag voor jouw MKB-bedrijf.

Het MKB

Het MKB, ofwel het midden- en kleinbedrijf bestaat uit bedrijven met maximaal 250 personeelsleden. Van alle Nederlandse bedrijven valt 99 procent in deze categorie. Binnen het midden- en kleinbedrijf wordt onderscheid gemaakt tussen 3 categorieën:

  1. Micro bedrijven met minder dan 10 werknemers
  2. Kleine bedrijven met minder dan 50 werknemers
  3. Middelgrote bedrijven met minder dan 250 werknemers
Uitwerking en implementatie

Samenwerking

Bij 4EF begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de processen binnen jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Passende en goed functionerende software voor je MKB-bedrijf is daar een essentieel onderdeel van. Wij doorlopen samen met jou het hele proces van begin tot eind. Om te beginnen inventariseren we welke behoeften en wensen er zijn. Overweeg je bijvoorbeeld om nieuwe software aan te schaffen, maar kom je er niet uit wat het beste is voor jouw bedrijf? Dan kijken we samen wat voor jullie de beste optie is. Daarnaast leveren we het benodigde maatwerk, zodat jullie optimaal efficiënt kunnen gaan werken. Daar stopt het niet, want als alles eenmaal gebouwd en geprogrammeerd is zorgen wij voor de implementatie van de software en leren we je medewerkers met het systeem te werken. Ontstaan er vragen of problemen als jullie eenmaal met de software werken? Wij leveren uiteraard de benodigde support.

Contact over software voor het MKB

Wil je weten wat wij voor jouw MKB-bedrijf kunnen betekenen op het gebied van software? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants aan graag aan de slag

Maatwerk software ontwikkeling
Balk-M

Vragen over MKB software?

* verplichte velden

Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046