MKBSoftwareoplossingen voor het MKB

4EF is gespecialiseerd in procesverbetering door automatisering en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine.

Onze werkwijze

Door met je in gesprek te gaan, stellen we het probleem vast en creëren we inzicht. Welke processen kunnen we binnen MKB verbeteren en hoe maken we ze efficiënter? Vervolgens bepalen we samen wat de beste oplossing is, waarbij wij adviseren welke vorm van automatisering het meest passend is.

Soms zijn kleine stukjes maatwerk voldoende om tot een behoorlijke efficiëntieslag te komen. Dat doen we met customized solutions. Daarmee automatiseren we handmatige workflows, wordt de foutmarge drastisch gereduceerd en neemt snelheid toe. Daarnaast leggen we met koppelingen (of ander maatwerk) verbinding tussen applicaties en/of pakketten, zodat geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Dat bespaart tijd en kosten.

Bij applications en features bouwen we zelf de volledige module of voegen we missende functionaliteiten toe aan aanwezige systemen. Dit doen we als standaard pakketten niet op de markt zijn, ontoereikend zijn of te duur zijn. Naast hogere efficiëntie is het grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is, omdat het specifiek voor jouw organisatie wordt ontwikkeld. Met trainingen of workshops realiseren we de verbinding tussen de gebruiker, IT en de machine, zodat de oplossing optimaal rendeert.

4EF MKB

4EF en het MKB

4EF heeft 15 tot 25 jaar ervaring in verschillende IT-disciplines. Naast de maakindustrie zijn we actief in de voedings-, cultuur- en gezondheidsindustrie. Veel van onze klanten bevinden zich in het MKB. Zelf vallen we daar ook onder. Kortom, we weten welke behoeftes er spelen en welke processen zich voordoen.

Wij streven naar partnerschap. Voor jou betekent dat we samen aan oplossingen werken en dat we betrokken zijn bij je organisatie. Niet alleen een stukje software ontwikkelen en opleveren, maar een duurzame partner voor het verbeteren van processen en het oplossen van IT-vraagstukken.

maatwerk mkb

De toegevoegde waarde van 4EF

Werk je in het MKB en worstel je met het goed inrichten van processen, wil je meer uit je software halen of lukt automatiseren niet goed met bestaande applicaties? En denk je dat verbeteringen altijd peperduur zijn? Leg dan je vraag eens vrijblijvend voor aan één van onze consultants. Vaak kan met een beperkt aantal uren al een relatief grote stap gemaakt worden. We zijn ervan overtuigd dat er vraagstukken zijn die wij voor je op kunnen lossen. Met een hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en grotere medewerkerstevredenheid tot gevolg. Dat doen we al 15 jaar met veel plezier en tevreden klanten. Wij gaan dan ook graag aan de slag voor jouw organisatie.

Heb je voor het opzetten, beheren, uitvoeren en delen van projecten en projectinformatie wel eens naar Smartsheet gekeken? Is er een ERP-systeem actief en missen daar functionaliteiten zoals planning of roostering? Zijn er handmatige workflows aanwezig zoals het uit applicaties halen van gegevens en herinvoeren in een ander systeem? Of andere vraagstukken waar je mee worstelt? Wij bouwen, integreren en servicen het voor je. Of overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar weet je niet welke? Dan gaan we samen op zoek naar de beste optie voor jouw organisatie.

MKB software

Contact over software voor het MKB

Zit je met een vraagstuk over software of processen binnen het MKB waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-M

Vragen over MKB software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046