Museum softwareMuseum software

Zoek je de perfecte maatwerk software voor jouw museum of voor een andere organisatie in de cultuursector? Het specialisme van 4EF ligt bij software voor de maakindustrie, maar we merken dat ook organisaties uit andere sectoren ons weten te vinden met hun softwarevraagstukken. Zo ook musea en andere organisaties in de cultuursector.

Musea en de cultuursector

Musea maken onderdeel uit van een groter geheel, namelijk de cultuursector. In Nederland wordt de cultuursector door de Raad voor Cultuur ingedeeld in een vijftien sectoren: amateurkunst en cultuureducatie, archieven, architectuur en stedenbouw, beeldende kunst en vormgeving, dans, film, landschapsarchitectuur, letteren en bibliotheken, media, monumenten en archeologie, musea, muziek en muziektheater en theater.

museum-software

Samenwerking met 4EF

Bij 4EF begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om de processen binnen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Passende en goed functionerende software voor je museum maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Wil je bijvoorbeeld een ERP systeem aanschaffen? Dan kijken we samen met jou welke behoeften er zijn en welk systeem daar het best op aansluit. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat het benodigde maatwerk wordt geleverd, zodat jullie optimaal efficiënt kunnen werken. Voor het Nationaal Museum van Wereldculturen mochten we bijvoorbeeld Smartsheet implementeren, zodat de verschillende projectmanagers en -teams voortaan perfect kunnen plannen en samenwerken. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact over museum software

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jouw museum op het gebied van software? Aarzel dan niet op contact op te nemen. Onze consultants gaan graag aan de slag om te kijken hoe ze jouw systemen perfect op elkaar aan kunnen laten sluiten.

museum-software-team
Balk-M

Vragen over Museum software?

* verplichte velden

Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046