Museum software Softwareoplossingen voor musea en culturele organisaties

4EF is gespecialiseerd in procesverbetering door automatisering en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine.

Werkwijze museum software

Door met je in gesprek te gaan stellen we het probleem vast en creëren we inzicht in jouw museum software. Welke processen kunnen we verbeteren en hoe maken we deze efficiënter? Vervolgens bepalen we samen wat de beste oplossing is, waarbij wij adviseren welke vorm van automatisering het meest passend is voor jouw museum software.

Soms zijn kleine stukjes maatwerk voldoende om tot een behoorlijke efficiëntieslag te komen. Dat doen we met customized solutions. Daarmee automatiseren we handmatige workflows, wordt de foutmarge drastisch gereduceerd en neemt snelheid toe. Daarnaast wordt met koppelingen (of ander maatwerk) verbinding gelegd tussen applicaties en/of pakketten, zodat geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Dat bespaart tijd en kosten.

Bij applications en features bouwen we zelf de volledige module of voegen we missende functionaliteiten toe aan aanwezige systemen. Dit doen we als standaardpakketten niet op de markt zijn, ontoereikend zijn of te duur zijn. Naast hogere efficiëntie is het grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is omdat het specifiek voor jouw bedrijf wordt ontwikkeld. Met trainingen of workshops realiseren we de verbinding tussen de gebruiker, IT en de machine, zodat de oplossing optimaal rendeert.

4EF Museum software

4EF en museum software

4EF heeft 15 tot 25 jaar ervaring in verschillende IT-disciplines. Naast de maakindustrie zijn we actief in de voedings-, en gezondheidsindustrie. In de cultuursector hebben we enkele musea, door middel van een museum software, goed kunnen bedienen met het automatiseren en organiseren van processen.

Wij streven naar partnerschap. Voor jou betekent dit dat we samen aan oplossingen werken en dat we betrokken zijn bij je organisatie. Niet alleen een museum software ontwikkelen en opleveren, maar een duurzame partner voor het verbeteren van processen en het oplossen van IT-vraagstukken.

museum-software-team

De toegevoegde waarde van 4EF

Werk je bij een museum of elders in de cultuursector en ben je op zoek naar procesverbetering? Daag ons uit! In alle sectoren liggen dezelfde basisprincipes ten grondslag aan procesverbetering door automatisering. Daarom zijn we ervan overtuigd dat er in de cultuursector vraagstukken zijn die wij op kunnen lossen. Met een hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en grotere medewerkerstevredenheid tot gevolg. Dat doen we al 15 jaar met veel plezier en tevreden klanten. We gaan dan ook graag aan de slag voor jouw organisatie.

Heb je voor het opzetten, beheren, uitvoeren en delen van projecten en projectinformatie wel eens naar Smartsheet gekeken? Voor het Nationaal Museum van Wereldculturen hebben we dit samenwerkingsplatform geïmplementeerd, zodat de verschillende projectmanagers en -teams voortaan perfect kunnen plannen en samenwerken.

Is er een ERP-systeem actief en missen daar functionaliteiten zoals planning of roostering? Zijn er handmatige workflows aanwezig zoals het uit applicaties halen van gegevens en herinvoeren in een ander systeem? Of andere vraagstukken waar je mee worstelt? Wij bouwen, integreren en servicen het voor je. Overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar weet je niet welke? Dan gaan we samen op zoek naar wat voor jouw organisatie de beste museum software optie is. We werken onder andere veel met ECI Ridder iQ en NiceLabel.

museum software

Contact over museum software voor de cultuursector

Zit je met een vraagstuk over software of processen binnen jouw museum of culturele organisatie waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-M

Vragen over Museum software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046