onderwijsSoftware voor onderwijs

Werk je in het onderwijs en ben je op zoek naar maatwerk software? We zijn bij 4EF gespecialiseerd in software voor de maakindustrie, maar ook organisaties uit andere sectoren ons weten te vinden met hun softwarevraagstukken. Wij gaan dan ook graag aan de slag voor jouw onderwijsinstelling.

Het onderwijs

Het onderwijs is een hele brede sector, die in te delen is in de volgende vormen:

  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum, gymnasium)
  • Middelbaar beroepsonderwijs
  • Hoger beroepsonderwijs
  • Wetenschappelijk onderwijs
  • Speciaal onderwijs
  • Volwassenenonderwijs
museum-software

Samenwerking met 4EF

Bij 4EF begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om de processen binnen orgnisaties zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Passende en goed functionerende software is voor het onderwijs erg belangrijk. Wij begeleiden je hierbij van A tot Z. Allereerst kijken we samen welke behoeften en wensen er zijn. Werken jullie bijvoorbeeld met een ERP systeem, maar is de planning daar niet in opgenomen? Wij bouwen een koppeling, zodat iedereen voortaan alles in één oogopslag kan zien. Of overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar weet je niet welke? Dan gaan we samen na wat voor jullie de beste optie is. Daarnaast leveren we het benodigde maatwerk, zodat jullie optimaal efficiënt kunnen werken. Daar houdt het niet op, want op het moment dat alles gebouwd en geprogrammeerd is zorgen wij voor de implementatie van de software en leren we je medewerkers hoe ze ermee moeten werken. Ontstaan er vragen of problemen als jullie eenmaal met de software werken? Wij leveren uiteraard de benodigde support.

Contact over software voor het onderwijs

Zit je met een vraagstuk over de software voor het onderwijs waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

4ef-team
Balk-M

Vragen over Onderwijs software?

* verplichte velden

Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046