overheidSoftware voor de overheid

Ben je op zoek naar software voor de overheidsinstantie waar je werkt? Software voor de maakindustrie is het specialisme van 4EF, maar ook organisaties uit andere sectoren weten ons te vinden met hun softwarevraagstukken. Ook voor overheidsinstanties leveren wij graag onze diensten.

De overheid

De overheid bestaat uit de Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen. Deze overheden nemen maatregelen op allerlei terreinen, vaardigen wetten uit en zien toe op de naleving van die wetten. In totaal bestaat de overheid uit meer dan 1.600 organisaties en instanties, waaronder 12 ministeries, 12 provincies en zo’n 400 gemeenten.

Uitwerking en implementatie

Samenwerking met 4EF

Bij 4EF begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om de processen binnen organisaties zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Passende en goed functionerende software is ook voor de overheid van onschatbare waarde. We starten met het inventariseren van de wensen en behoeften er zijn. Werken jullie bijvoorbeeld met verschillende systemen die niet op elkaar aansluiten? Wij doen wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Of overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kijken we samen wat voor jullie de beste optie is. Daarnaast leveren we het benodigde maatwerk, zodat alles perfect op jullie processen is afgestemd. Daar stopt het niet, want wanneer alles gebouwd en geprogrammeerd is zorgen wij voor de implementatie van de software en leren we je medewerkers met het systeem om te gaan. Ontstaan er vragen of problemen als jullie eenmaal met de software werken? Wij leveren uiteraard support en ondersteuning wanneer nodig.

Contact over software voor de overheid

Ben je benieuwd geworden welke maatwerk software wij kunnen leveren voor de instantie van de overheid waar je werkzaam bent? Of wil je weten hoe je meer kunt halen uit de software waar jullie nu mee werken? Neem dan gerust contact op. Onze consultants staan je graag te woord.

4ef-team
Balk-M

Vragen over Overheid software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046