overheidSoftware-oplossingen voor de overheidssector

4EF is gespecialiseerd in procesverbetering door automatisering, en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine.

Onze werkwijze

Door met je in gesprek te gaan stellen we het probleem vast en creëren we inzicht. Welke processen kunnen binnen de overheid beter en hoe maken we ze efficiënter? Vervolgens bepalen we samen wat de beste oplossing is, waarbij wij adviseren welke vorm van automatisering het meest passend is.

Soms zijn kleine stukjes maatwerk voldoende om tot een behoorlijke efficiëntieslag te komen. Dat doen we met customized solutions. Daarmee automatiseren we handmatige workflows, reduceren we de foutmarge drastisch en neemt snelheid toe. Daarnaast leggen we met koppelingen (of ander maatwerk) verbinding tussen applicaties en/of pakketten, zodat geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Dat bespaart tijd en kosten.

Bij applications en features bouwen we zelf de volledige module of voegen we missende functionaliteiten toe aan aanwezige systemen. Dit doen we als standaardpakketten niet op de markt zijn, ontoereikend zijn of te duur zijn. Naast hogere efficiëntie is het grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is, omdat het specifiek voor jouw organisatie wordt ontwikkeld. Met trainingen of workshops realiseren we de verbinding tussen de gebruiker, IT en de machine, zodat de oplossing optimaal rendeert.

4EF overheid

4EF en de overheidssector

Het team van 4EF heeft 15 tot 25 jaar ervaring in verschillende IT-disciplines. Naast de maakindustrie zijn we actief in de voedings-, cultuur- en gezondheidsindustrie. Dat willen we ook graag in de overheidssector zijn. Procesverbetering is het specialisme van 4EF en dat heeft in alle sectoren dezelfde uitgangspunten. Wij zijn er van overtuigd toegevoegde waarde te leveren met procesverbetering in alle sectoren, dus ook bij de overheid. Met alle kennis en ervaring die we bezitten, gaan we de uitdaging graag aan.

Wij streven naar partnerschap. Dat houdt in dat we samen aan oplossingen werken en dat we betrokken zijn bij je organisatie. We gaan verder dan het ontwikkelen en opleveren van software. We zijn een duurzame partner voor het verbeteren van processen en het oplossen van IT-vraagstukken.

maatwerk overheid

De toegevoegde waarde van 4EF voor de overheid

Werk je bij een overheidsinstantie en worstel je met het goed inrichten van processen? Wil je meer uit je software halen of lukt goed automatiseren niet met bestaande applicaties? En denk je dat verbeteringen altijd peperduur zijn? Leg dan je vraag eens vrijblijvend voor aan één van onze consultants. Vaak kan met een beperkt aantal uren al een relatief grote stap gemaakt worden. We zijn er van overtuigd dat er vraagstukken zijn die wij voor je op kunnen lossen. Met een hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en grotere medewerkerstevredenheid als resultaat. Dat doen we al 15 jaar met veel plezier en tevreden klanten. We gaan graag aan de slag voor jouw organisatie.

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan data-uitwisseling tussen applicaties om data overzichtelijk te krijgen? Wij bouwen de koppelingen die exact die data ophalen die gewenst zijn, uiteraard conform alle veiligheidsvoorschriften.

Heb je een overzichtelijk systeem nodig voor het opzetten, beheren, uitvoeren en delen van projecten en projectinformatie? Is er een ERP-systeem actief en missen daar functionaliteiten zoals planning of roostering? Zijn er onnodige handmatige workflows, zoals het uit applicaties halen van gegevens en herinvoeren in een ander systeem? Wij bouwen, integreren en servicen het voor je. Overweeg je om nieuwe software aan te schaffen, maar weet je niet welke? Dan gaan we samen op zoek naar wat voor jouw organisatie de beste optie is. Kijk voor concrete oplossingen eens op onze maatwerkpagina.

overheid

Contact over software-oplossingen voor overheidsinstanties

Zit je met een vraagstuk over software of processen binnen jouw overheidsorganisatie waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-M

Vragen over Overheid software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046