onderwijsSoftware voor onderwijs

4EF is gespecialiseerd in procesverbetering door automatisering en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine. Wij helpen je graag bij het inrichten en creëren van jouw software voor het onderwijs.

Werkwijze software voor onderwijs

Door met elkaar in gesprek te gaan, stellen we het probleem vast en creëren we inzicht in jouw software voor het onderwijs. Welke processen kunnen verbeteren en hoe maken we deze efficiënter? Vervolgens bepalen we samen wat de beste oplossing is, waarbij wij adviseren welke vorm van automatisering het meest passend is voor jouw software voor onderwijs.

Soms zijn kleine stukjes maatwerk voldoende om tot een behoorlijke efficiëntieslag te komen. Dat doen we met customized solutions. Daarmee automatiseren we handmatige workflows, wordt de foutmarge drastisch gereduceerd en neemt snelheid toe. Daarnaast wordt met koppelingen (of ander maatwerk) verbinding gelegd tussen applicaties en/of pakketten waarmee geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Dat bespaart tijd en kosten.

Bij applications en features bouwen we zelf de volledige module of voegen we missende functionaliteiten toe aan aanwezige systemen. Dit doen we als standaardpakketten niet op de markt zijn, ontoereikend zijn of te duur zijn. Naast hogere efficiëntie is het grote voordeel dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is, omdat het specifiek voor jouw bedrijf wordt ontwikkeld. Met trainingen of workshops realiseren we de verbinding tussen de gebruiker, IT en de machine, zodat de oplossing optimaal rendeert.

4EF Onderwijs

4EF en het onderwijs

De eigenaren en medewerkers van 4EF hebben 15 tot 25 jaar ervaring in diverse IT-disciplines. Naast de maakindustrie zijn we actief in de voedings-, gezondheids- en cultuursector. De wereld van onderwijsinstellingen is voor ons nog onontgonnen terrein. Wij zijn er van overtuigd toegevoegde waarde te kunnen leveren bij procesondersteuning in het onderwijs, zoals we dat ook in andere sectoren doen.

Met alle kennis en ervaring die we bezitten, gaan we de uitdaging graag aan. Wij streven naar partnerschap. Voor jou betekent dit dat we samen aan oplossingen werken en dat we betrokken zijn bij je organisatie. Je kan dus op ons rekenen voor het ontwikkelen en opleveren van software voor het onderwijs, maar we zijn ook je duurzame partner bij het oplossen van IT-vraagstukken.

4ef-team

De toegevoegde waarde van 4EF

Werk je in het onderwijs en ben je op zoek naar procesverbetering? Daag ons uit! In alle sectoren liggen dezelfde basisprincipes ten grondslag aan procesverbetering door automatisering. Daarom zijn we ervan overtuigd dat er in de onderwijssector vraagstukken zijn die wij voor je op kunnen lossen, of het nu gaat om een basisschool of het voortgezet onderwijs. Met een hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en grotere medewerkerstevredenheid tot gevolg. Dat doen we al 15 jaar met veel plezier en tevreden klanten. Wij gaan dan ook graag aan de slag voor jouw onderwijsinstelling.

Heb je voor het opzetten, beheren, uitvoeren en delen van projecten en projectinformatie wel eens naar Smartsheet gekeken? Is er bijvoorbeeld een ERP-systeem actief en missen daar functionaliteiten zoals planning of roostering? Zijn er handmatige workflows die je graag anders ziet, zoals gegevens uit applicaties halen en herinvoeren in een ander systeem? Of andere vraagstukken waar je mee worstelt? Wij bouwen, integreren en servicen het voor je. Als je overweegt om nieuwe software aan te schaffen voor het onderwijs, maar niet weet welke, gaan we samen op zoek naar wat de beste optie is.

Software in het onderwijs 4EF

Contact over software voor het onderwijs

Zit je met een vraagstuk over software voor het onderwijs waar je maar niet uitkomt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-M

Vragen over Onderwijs software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046