4EF is een IT-bedrijf dat zich richt op partnerschap met de klant. De focus ligt op procesverbetering door automatisering en het realiseren van verbinding tussen mens, IT en machine. Dit doen we voornamelijk in de maakindustrie, maar we bedienen ook andere markten.

Jij voegt waarde toe aan de processen bij onze klanten.

Wat ga je doen?

Als junior/medior .NET developer kom je in een team van consultants en developers dat volledig toegewijd is aan het leveren van de beste oplossing voor de klant. Je gaat meebouwen aan de applicaties en toepassingen die specifiek voor een klant ontwikkeld worden. Daarnaast gaat het om het realiseren van interfaces tussen bestaande applicaties en het automatiseren van workflows. Uiteindelijk ga je dit zelfstandig uitvoeren. Verder leer je werken met een aantal systemen en krijg je inzicht in een groot aantal ERP-pakketten.

Binnen 4EF kun jij je verder ontwikkelen in consultancy of learning. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor erkenning en waardering. Je wordt begeleid en ondersteund door wo en hbo opgeleide collega’s met 15 tot 25 jaar ervaring. Hierdoor kun jij je breed ontwikkelen.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste, intrinsiek gemotiveerde en toegewijde junior of medior developer met talent en aantoonbare ervaring voor programmeren. Het accent op front-end is een pré. Van nature vind je het leuk om samen te werken, maar je neemt ook zelf initiatief. Je denkt mee en hebt inzicht in processen en kunt deze vertalen naar een software-oplossing. Je vindt het leuk om samen met de klant de oplossing uit te werken, en stelt daarbij het belang van de klant voorop.

Skills:

 • Twee jaar ervaring in .NET Core
 • Afgeronde ICT mbo-opleiding, gericht op programmeren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schrijven, spreken)
 • Goede communicatieve vaardigheden

Twijfel je of je voldoet aan de gevraagde skills maar ben je wel altijd bezig met programmeren en heb je interesse in techniek en processen? En spreekt ons bedrijf je aan? Dan is het misschien toch de moeite waard om contact op te nemen en een gesprek te plannen.

Wat bieden wij

 • Een passend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibiliteit in indeling werktijden, op kantoor, thuis of bij de klant werken.
 • Opleidingsmogelijkheden.
Solliciteer nu direct
Balk-S

Solliciteer nu direct

  Upload hier jouw CV (max 12mb)

  * verplichte velden

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046