NiceLabel Designer

Heb je behoefte aan een snelle, gebruiksvriendelijke editor voor het ontwerpen van jouw etiketten? Dan heeft 4Effeciency dé oplossing. De Designer variant van de NiceLabel software! Ontwerp je eigen etiketten in enkele minuten, zonder dat coderen of andere geavanceerde computervaardigheden noodzakelijk zijn. Zo bespaar je tijd om te focussen op andere bedrijfsactiviteiten, terwijl je etiketten er altijd strak uitzien. NiceLabel Designer is geschikt voor jouw business, ongeacht of je nu actief bent als MKB’er, onderwijzer of in de publieke sector.

NiceLabel Designer in de praktijk

 

Ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn

NiceLabel Designer is een ontwerpomgeving die veel lijkt op bekende editors zoals Microsoft Word. De Designer bevat alle objecten die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om snel professionele labels te ontwerpen. Het intuïtieve en bekende menu zorgt voor makkelijke navigatie tijdens het ontwerpen. Naast de ontwerpoplossing, biedt NiceLabel Designer ook gemakken bij het printen. Bij het integreren van NiceLabel producten in jouw processen, zorgen wij voor complete automatisering en checklists bij het verzenden van etiketten tussen de editor en de printers. Zo voorkom je misprints, kleine foutjes of gebreken.

De voordelen van NiceLabel Designer

Afgezien van de gemakken die Designer biedt, zijn er ook technische voordelen die NiceLabel softwarepakketten met zich meebrengen:

 • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden;
 • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates;
 • Alle etiketten en attributen zijn beschikbaar in de Cloud zodat je er altijd gemakkelijk bij kan;
 • Vaste templates om fouten te voorkomen;
 • Responsieve format lay-out voor meer flexibiliteit;
 • Label print preview met een checklist;
 • De integratie van automatisch printen voorkomt knellingen in de processen;

Bovendien staan onze consultants altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen.

NiceLabel Designer interface

Meer NiceLabel producten

NiceLabel Desktop Solutions

Door de Desktop Solutions variant van de software te integreren kunnen we de bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor fouten tot een minimum beperkt kunnen worden. Je kunt je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten personaliseren, zonder daar codering voor te hoeven gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen te integreren en automatiseren. We kijken graag samen met jou hoe we dit goed in kunnen richten.

NiceLabel Label Management System

Zoek je een next level all inclusive labelbeheersysteem? De NiceLabel Management System software is het antwoord op jouw vraag. In deze software komt alles samen. Het bevat alle functies van NiceLabel Designer en NiceLabel Desktop Solutions, de software is schaalbaar van 5 tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. Je kunt de labels ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Het printen kan bovendien naadloos geïntegreerd worden in zakelijke applicaties als SAP en Oracle. Laat ons gerust weten wat we voor jou kunnen doen.

Vraag je licentie vandaag nog aan

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.  Wij leveren maatwerk oplossingen voor etiketvormgeving, printing, ERP software en andere maatwerk systemen. Je kunt via ons eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor labelprinter software van NiceLabel aanschaffen. Vind je het fijn als we de software ook voor je installeren? Geen punt! Nog beter: kies voor het all-in pakket. Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie, maar stemmen we ook nog alles af op jouw wensen en behoeften. Zo ben je verzekerd van perfect functionerende labelsoftware. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een proeflicentie aan om de verschillende NiceLabel pakketten 30 dagen uit te proberen.

NiceLabel Designer touchpad
Balk-4

Ik kom graag meer te weten over NiceLabel's Designer pakket!

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046