Nieuws

Schaatstalent zoekt sponsor
Naast ons werk als projectmanagers, analisten, softwareontwikkelaars, adviseurs en testers vinden we het belangrijk om oog te hebben voor de maatschappij om ons heen. Om deze reden sponsoren we liefdadigheidsinstellingen, maar we vinden het ook belangrijk dat ieder talent de mogelijkheid krijgt om zich te kunnen ontplooien.

Jonge schaatser Lasse Hiddink is zo’n talent. Met een steuntje in de rug van 4EF kan Lasse zijn talent verder ontwikkelen en een echte topschaatser worden. Daar staat uiteraard wel wat tegenover. Ons logo heeft een mooi plekje verdiend op de rechterschouder van zijn schaatspak.

Lasse stelt zich graag even voor:

“Hoi, ik ben Lasse. Ik ben 17 jaar en ik ben rond met elfde jaar serieus gaan schaatsen. Daarvoor schaatste ik vooral voor mijn plezier en speelde ik volleybal. De afgelopen 3 jaar zat ik bij de baanselectie van Deventer en daar heb ik grote stappen gezet, waardoor ik nu bij het RTC (Regionaal Talenten Centrum) mag schaatsen.
Ik vind het ontzettend fijn dat 4Efficiency Services mij wil sponsoren. Bovendien is het bijzonder dat ik als aankomend talent al een eigen sponsor heb.”

Schaatstalent zoekt sponsor

Op het moment van schrijven van dit artikel heeft Lasse zichzelf de volgende doelen gesteld:

  • Op het NK afstanden wil hij een goede 3 kilometer rijden, waarmee hij zich ook kan plaatsen voor de 5 kilometer.
  • Hij wil dit seizoen deelnemen aan het NK allround. Op dit moment staat hij zevende op de ranglijst, dus ook hier wil hij een mooie klassering neerzetten.

Voor een actueel overzicht van de prestaties van Lasse, neem een kijkje op:

Prestaties van Lasse

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046