Bedrijfssoftware

Het verbeteren en efficiënter maken van de processen in jouw bedrijf door middel van software. Dat is wat we sinds 2006 doen bij 4EF. Daarbij streven we naar partnerschap met jouw bedrijf, een relatie voor de lange termijn. De wereld van bedrijfssoftware en het ontwikkelen ervan is een steeds veranderende wereld. Steeds vaker komen programma’s met creatieve, effectieve oplossingen die de werklast wegnemen en processen efficiënter maken. Partnerschappen zijn ook heel belangrijk bij het leveren van maatwerk. Hiervoor is namelijk vaak een langer ontwikkel- en implementatietraject nodig om de werking te finetunen. We werken daarnaast onder andere met de software van Smartheet, RidderIQ en NiceLabel, maar zijn ook bekend met QAD, SAP, AFAS et cetera.

NiceLabel

Als er bij jouw organisatie veel etiketten geprint worden is NiceLabel zeer geschikte software om in te zetten. Hiermee heb je namelijk in een handomdraai de juiste informatie op al je etiketten. Die etiketten maak je bovendien eenvoudig zelf op. Zodra je dat hebt gedaan, kun je met de software de juiste printer aansturen. Door gebruik te maken van just-in-time printing voorkom je dat er onnodig etiketten worden verspild. De software van NiceLabel kent 3 varianten: Designer, Desktop Solutions en Label Management System. Van deze 3 varianten is het Label Management System het meest compleet. Het bevat alle functies die de andere 2 varianten ook hebben is schaalbaar tot duizenden gebruikers en kan ook worden uitgebreid naar externe locaties.

Software

Smartsheet

Wij zijn de enige platinum partner van Smartsheet in de Benelux. Met deze software krijg je grip op de processen, workflows en projecten binnen je organisatie. De software is geschikt voor zowel klein- als grootschalige bedrijven en iedereen werkt binnen hetzelfde portaal. Je maakt alles makkelijk inzichtelijk voor alle betrokkenen.

Met Smartsheet zet je bijvoorbeeld heel eenvoudig projecten op en heb je vervolgens realtime inzicht in de status. Ook kun je heel eenvoudig workflows inrichten. Wij zorgen ervoor dat er waar nodig koppelingen worden gebouwd met applicaties waar je al mee werkt. We beschikken ook over een aantal add-ons, die de gebruikerservaring nog beter maken.

Software

Maatwerk software

Standaard systemen bieden niet altijd alles wat je nodig hebt. Maatwerk software leidt tot minder fouten, kostenverlaging, minder frustratie en een hogere tevredenheid onder medewerkers. Wij leveren customized solutions, ofwel koppelingen tussen IT-systemen of -pakketten en automatisering van workflows. Daarnaast bouwen we complete modules of missende functionaliteiten. Deze integreren we met bestaande (ERP)-pakketten.

Maatwerk software kan in heel veel situaties de oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een facturatiesysteem dat we koppelen aan de ERP software die je gebruikt. Ook je planning kunnen we eraan koppelen. Als je nog geen planningssysteem hebt bouwen we die graag voor je, geheel afgestemd op je wensen. We horen graag welke uitdaging je voor ons hebt liggen.

Maatwerk software leidt tot minder fouten, kostenverlaging, minder frustratie en hogere tevredenheid.

Contact met 4EF

Wat je vraagstuk ook is, we gaan graag met je om tafel om te kijken hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren met behulp van software. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046