ECI Ridder iQ

Ridder iQ is specifiek ontwikkeld voor verschillende markten. 

In samenwerking met ECI ontwikkelt 4EF add-ons die naadloos integreren met Ridder iQ. Dit biedt voor jou als gebruiker van Ridder iQ ongekende mogelijkheden.

 

Klantspecifieke add-ons

 • Mobile service app
 • Serviceplanning
 • Planning werkvoorbereiding
 • Expeditie planning & control
 • Urenstaten
 • Productieregistratie
 • Productieplanning
Contact opnemen

Wat is ECI Ridder iQ?

Kort gezegd automatiseert en digitaliseert Ridder iQ alle klantorder gestuurde bedrijfsprocessen.

Met dit systeem werken bedrijven efficiënter, foutloos en bovendien kostenbesparend. Zo biedt Ridder iQ een compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, de mogelijkheid om je inkoop-, verkoop-, voorraad-, en urenadministratie bij te houden, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding en een documentenbeheersysteem. Hieraan kunnen additionele modules toegevoegd worden voor finance, business intelligence en shopfloorcontrol. Samen met de add-ons van 4EF is Ridder iQ een standaardpakket dat past als een maatpak! Ridder iQ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits. Bezoek de website van ECI voor meer informatie over Ridder iQ.

eci ridder iq

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen.

Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB, de culturele sector en de financiële dienstverlening. We zijn je graag van dienst bij het implementeren en gebruiken van de door ons ontwikkelde add-ons. Staat jouw add-on er niet bij en heb je een specifieke wens? Laat het ons weten. Dan brengen we de behoeften binnen jouw bedrijf in kaart, verrichten het benodigde maatwerk en richten vervolgens alles zo in dat iedereen optimaal efficiënt te werk kan gaan. Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-4

Meer weten over onze add-ons voor Ridder iQ?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046