NiceLabel software

In een handomdraai de juiste informatie op de etiketten die in jouw bedrijf geprint worden?
NiceLabel is hiervoor de perfecte software. Als reseller leggen wij je graag uit wat de mogelijkheden en de bijbehorende voordelen van NiceLabel zijn.

NiceLabel

 • De juiste informatie op al je etiketten
 • Eenvoudig zelf etiketten opmaken
 • Just-in-time printing
30 dagen proeflicentie

NiceLabel-Designer

De juiste informatie op jouw etiketten

Met de labelprinting software van NiceLabel kun je zelf de opmaak van al je etiketten verzorgen en voor elk etiket alle relevante informatie toevoegen.
Ook is het mogelijk om een track & trace toe te voegen aan de etiketten. Met de software kun je vervolgens de juiste printer aansturen. De software communiceert met je database waardoor altijd de juiste informatie op alle etiketten terechtkomt. Het afdrukken van de etiketten kan vooraf, maar wij raden just-in-time printing ten zeerste aan. Zo weet je zeker dat je alleen print wat je daadwerkelijk nodig hebt en ga je dus ook nog eens verspilling tegen.

3 varianten

NiceLabel biedt verschillende varianten van hun software. Groot voordeel is dat je met de Label Cloud alles ook beschikbaar hebt in de cloud. Je kunt dus altijd overal gemakkelijk bij, waar je ook bent. Onderstaand lees je welke varianten van NiceLabel er zijn.

Designer

Wil je snel en eenvoudig aan de slag met het ontwerpen en printen van barcode-etiketten? Kies dan voor de NiceLabel Designer software. Je hebt weinig technische kennis nodig om met deze software te kunnen werken, waardoor het niet veel tijd hoeft te kosten. Zo kun jij je volop blijven focussen op je bedrijf. Als gebruiker van de NiceLabel Designer software werk je in een omgeving die veel wegheeft van Microsoft Word. De Designer bevat alle objecten die je nodig hebt om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om snel professionele labels te ontwerpen. Daarnaast biedt de software nog andere voordelen:

 • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of één van 70 andere mogelijkheden.
 • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates.

label_designer

Desktop Solutions

Wil je het labelproces stroomlijnen, de afdrukproductiviteit verbeteren en hierdoor kosten besparen? Dan is de NiceLabel Desktop Solutions software ideaal voor jouw bedrijf. Je kunt de software integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface aanpassen aan de gebruiker en de processen, waardoor fouten tot een minimum beperkt kunnen worden.
NiceLabel Desktop Solutions biedt een eenvoudige ontwerpomgeving, waar ook onervaren gebruikers mee uit de voeten kunnen, zonder dat ze hiervoor getraind hoeven te worden. Je kunt je handmatige afdrukoplossing in slechts enkele minuten personaliseren, zonder daar codering voor te hoeven gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om je afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen te integreren en automatiseren. We kijken graag samen met jou hoe we dit goed in kunnen richten.

Label Management System

Zoek je een next level all inclusive labelbeheersysteem? De NiceLabel Management System software is het antwoord op jouw vraag. In deze software komt alles samen. Het bevat alle functies van NiceLabel Designer en NiceLabel Desktop Solutions, de software is schaalbaar van 5 tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten.
Je kunt de labels ontwerpen, editen, beoordelen, goedkeuren en beheren vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Geen gedoe met installeren van de software op werkstations dus. Daarnaast kunnen met behulp van webprinten alle handmatige afdruktoepassingen centraal worden geïmplementeerd en met slechts één klik binnen én buiten je bedrijf worden geschaald. Het printen kan bovendien naadloos geïntegreerd worden in zakelijke applicaties als SAP en Oracle. Laat ons gerust weten wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB en de financiële dienstverlening. Je kunt via 4EF eenvoudig en rechtstreeks de licenties voor de pakketten van NiceLabel aanschaffen. Vind je het fijn als we de software ook voor je installeren? Geen punt! Nog beter: kies voor het all-in pakket. Dan verzorgen we niet alleen de licenties en de implementatie, maar stemmen we ook nog alles af op jouw wensen en behoeften. Zo ben je verzekerd van perfect functionerende labelsoftware.

Balk-S

Vraag je proeflicentie nu aan

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046