Ridder

Ridder is een ERP systeem dat is toegespitst op de maakindustrie. 

Voldoen oplossingen die Ridder biedt niet aan je wensen of mis je functionaliteiten in de software? Dan kun je bij ons terecht. Al het maatwerk dat wij leveren integreert uiteraard naadloos met Ridder.

 

Ridder

  • Automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen
  • Branchespecifieke additionele modules
  • Realtime informatie
Vraag een demo aan

Wat is Ridder?

Kort gezegd automatiseert en digitaliseert Ridder alle bedrijfsprocessen voor de klantorder gestuurde maakindustrie.
Met dit ERP systeem werken bedrijven efficiënt, foutloos en bovendien kostenbesparend. De basismodule van de Ridder software biedt verschillende functionaliteiten. Zo biedt Ridder een compleet CRM systeem met integratie naar Exchange en Outlook, de mogelijkheid om je inkoop-, verkoop-, voorraad-, en urenadministratie bij te houden, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, een documentenbeheersysteem, een geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. Naast al deze tools bieden ze ook een aantal branchespecifieke modules, waarmee Ridder ook perfect aansluit op jouw bedrijf. Ridder is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

Ridder-IQ-4ef

Wat kan ik met Ridder?

Als gebruiker van Ridder software hoef je niet meer zelf op zoek naar informatie.
Je krijgt alles namelijk realtime te zien, op basis van een rol, een functie of een specifieke gebruiker. Je stelt je dashboards en overzichten op een eenvoudige manier zo in dat je alleen informatie ziet die ook echt relevant voor je is. In de meeste gevallen kunnen gebruikers de module zelf instellen en beheren.
Je bepaalt zelf hoe je een scherm indeelt en wat voor informatie er zichtbaar is of moet worden ingevoerd. Op bedrijfs-, rol- en zelfs gebruikersniveau. Ook bedrijfsspecifieke zaken kunnen in het systeem verwerkt worden. De mogelijkheden daarin zijn onbeperkt.

De ERP software van Ridder integreert bi-directioneel met de Business Intelligence software van Qlik. Met Qlik kun je snel en makkelijk analyses en rapportages maken, zodat je beslissingen kunt maken op basis van betrouwbare, realtime data. Dat is een groot voordeel boven traditionele rapportontwerpers. Gebruik je bepaalde analyses vaker? Sla ze dan met één druk op de knop op, zodat je ze later nog eens kunt gebruiken.

De basismodule biedt al heel veel functionaliteiten. Daarnaast heeft Ridder een zestal branchespecifieke additionele modules ontwikkeld: Constructie, Machinebouw, Projectmatig, Plaatwerk, Verspaning en Service en onderhoud. Hierdoor passen de meeste bedrijven naadloos in de standaard van Ridder. Het komt natuurlijk ook voor dat een proces binnen een bedrijf net even anders loopt. Of dat je een extra controle of accordering wilt toevoegen. Dankzij de dynamische opbouw van Ridder kun je alles volledig naar je eigen hand zetten.

Ridder-IQ-4ef-1

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB en de financiële dienstverlening. We zijn jou ook graag van dienst bij het implementeren en gebruiken van de Ridder ERP software. We brengen de behoeften binnen jouw bedrijf in kaart, verrichten het benodigde maatwerk en richten vervolgens alles zo in dat iedereen optimaal efficiënt te werk kan gaan. Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-S

Kom ons maatwerk bekijken!

* verplichte velden

Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046