Smartsheet

4EF is de enige platinum partner van Smartsheet in de Benelux.
Wij leveren consultancy, licenties en verzorgen de implementatie van de software. Daarnaast geven we workshops. Ook bouwen we koppelingen die ervoor zorgen dat Smartsheet optimaal met de andere systemen binnen je organisatie communiceert.

Smartsheet

 • Grip op je processen, workflows en projecten
 • Alles vanuit 1 portaal
 • Bespaar tijd, werk en kosten
Proefversie aanvragen

smartsheet-animation

Wat is Smartsheet?

Wil je meer grip krijgen op je processen, workflows en projecten?
Smartsheet levert hier de perfecte software voor. Smartsheet is een dynamisch werkplatform dat jou en je team in staat stelt om processen te structureren, locaties en afdeling met elkaar te verbinden, te plannen, te managen, te automatiseren en te rapporteren. En dat allemaal vanaf één portaal voor je hele bedrijf. Je bespaart dus veel tijd, werk en kosten. Hiermee neemt de effectiviteit van je organisatie toe. Daarnaast is Smartsheet een flexibel platform, dus of je nu 5 of 50.000 mensen in dienst hebt, het schaalt gewoon met je mee.

Wat kan ik met Smartsheet?

De Smartsheet software biedt veel mogelijkheden en toepassingen. Om je hier een beeld van te geven lichten we er onderstaand enkele toe.

 • Een project opzetten en uitrollen bij de betrokken projectmedewerkers was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien heb je realtime inzicht in de status van je projecten. Je ziet dus in één oogopslag hoe het ervoor staat met de planning, het budget, de resources en de taken, waardoor je sneller besluiten kunt nemen en kunt handelen.
 • Je kunt je workflows eenvoudig inrichten. Er worden naar wens triggers en notificaties ingesteld.
 • Het tijdperk van ongestructureerde communicatie via te veel verschillende kanalen is met de komst van Smartsheet voorbij. Je kunt namelijk taken en afspraken vastleggen inclusief tijdspad en taakaansturing.
 • Je hoeft nooit meer te zoeken naar de documenten die je nodig hebt. Deze worden namelijk gekoppeld als bijlage.
 • Je hoeft applicaties waar je al mee werkt niet te vervangen. Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de applicaties waar je al mee werkt.
 • Informatie kan voor alle medewerkers, klanten, partners en stakeholders gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt. Zo houd je iedereen op de hoogte.

Neem contact op

Smartsheet software

optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, het MKB en de financiële dienstverlening. Als partner van Smartsheet helpen wij je graag met de implementatie en het gebruik van Smartsheet. Samen met jou kijken we hoe Smartsheet binnen jouw bedrijf het beste ingezet kan worden. We beschikken over veelgevraagde add-ons die de gebruikerservaring nog beter kunnen maken. Ook de eventueel benodigde maatwerk oplossingen maken wij voor je in orde. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw processen straks perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien bieden onze consultants ondersteuning bij het gebruik in heel Europa. We spreken onze talen (Nederlands, Engels en Duits) en snappen hoe we jou het beste kunnen helpen. Benieuwd geworden hoe je Smartsheet kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Of gebruik je Smartsheet al en wil je het beter inrichten? Neem gerust contact met ons op. Onze consultants staan je graag te woord.

Balk-S

Vraag je proefversie nu aan

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  Bekijk alle succesverhalen

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570769046