Barcode software

Ben je op zoek naar software waarmee je eenvoudig een barcode kunt genereren voor een etiket? Dan is het de moeite waard om je eens te verdiepen in NiceLabel. 4EF is reseller van deze barcode software. Wij leveren de licenties, configureren de programmatuur en leveren de benodigde consultancydiensten.

Barcode software van NiceLabel

Waarom NiceLabel?

Met de software van NiceLabel genereer je meer dan alleen een etiket met een barcode. Je kunt de etiketten voorzien van alle benodigde informatie. Je bepaalt zelf hoe de opmaak eruitziet. Je kunt ook een track & trace aan de etiketten toevoegen. Met de barcode software stuur je vervolgens de juiste printer aan.

De software communiceert met je database, wat ervoor zorgt dat altijd de juiste informatie op al je etiketten komt te staan. Wij raden aan om gebruik te maken van just-in-time printing. Als je vooraf print, is de kans groot dat je naderhand blijft zitten met ongebruikte etiketten. Zo ga je onnodige verspilling op een eenvoudige manier tegen.

3 varianten barcode software

NiceLabel biedt verschillende varianten van hun barcode software:

Designer

Met de Designer ontwerp en print je snel en eenvoudig barcode-etiketten. Om met ermee te kunnen werken heb je bijna geen technische kennis nodig. De omgeving waarin je werkt lijkt veel op Microsoft Word. De Designer bevat alle benodigdheden om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, barcodes en RFID.

Desktop Solutions

Als je het labelproces wilt stroomlijnen en de afdrukproductiviteit wilt verbeteren, is Desktop Solutions perfect. Deze software kun je integreren met bestaande applicaties en de afdrukinterface kan aangepast worden aan de gebruiker en de processen. Fouten blijven zo tot een minimum beperkt. De ontwerpomgeving is net als bij Designer eenvoudig, zodat ook onervaren gebruikers ermee kunnen werken zonder training nodig te hebben.

Label Management System

In de Label Management System software komt alles bij elkaar. Alle functies van de Designer en Desktop Solutions zijn vertegenwoordigd. De barcode software is schaalbaar van 5 tot meerdere duizenden gebruikers. Je ontwerpt, beoordeelt, keurt en beheert de etiketten vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Ook webprinten behoort tot de mogelijkheden. We kijken graag samen met jou hoe we alles zo goed mogelijk in kunnen richten.

Barcode software

Contact over barcode software

4EF is expert in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen we voor bedrijven in diverse branches, zoals de maakindustrie, het onderwijs, het MKB en de financiële dienstverlening. Via 4EF kun je rechtstreeks de licenties voor de pakketten van NiceLabel aanschaffen. We installeren de software graag voor je. Kies je voor het all-in pakket? Dan stemmen we ook alles af op jouw wensen. Zo weet je zeker dat je barcode software optimaal werkt. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. We voorzien je graag van advies.

Naast NiceLabel software bieden we een tal andere softwarepakketten aan onze klanten. Ben je op zoek naar een workflow management programma waar je een breed scala aan opties krijgt om efficiëntie te verhogen? Wellicht dat wij kunnen helpen. 4Efficiency is namelijk de enige platinum partner van Smartsheet. Hét ERP-systeem. Bovendien bieden wij ook maatwerk software aan die jouw bedrijf aan the cutting edge van jullie sector zet. Vraag vrijblijvend informatie op!

Balk-4

Meer weten over barcode software?

  * verplichte velden

  Heeft u vragen? Neem contact op

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046