Maan Special Products

  • Year of delivery2020
  • Project ManagerRemco Blumink
  • ServiceRidder IQ consultancy, .NET maatwerk
  • MarketMaakindustrie

Success story

Maan Special Products

Maan Special Products

Ultra thin stickers voor de high tech industrie

Maan Special Products Sander van der Giessen Quality manager
"Bij 4EF komen ze hun afspraken na. Als bedrijf heb je alles misschien al voor 90 procent voor elkaar. Die laatste 10 procent is het moeilijkst en daar zit juist hun kracht in. Daarnaast zijn de uitgevoerde gebruikerstesten heel goed gegaan en vind ik het heel goed dat ze ook aanwezig waren toen we live gingen en kleine problemen die we tegenkwamen meteen oplosten."

Maan Special Products in het kort

Maan Special Products is onderdeel van de Maan Group. De Maan Group doet alles op het gebied van lijmverbindingen. Maan Engineering maakt bijvoorbeeld lijmmachines. Maan Biobased Products maakt plugjes voor de tuinbouw en bij Maan Research & Development wordt onderzoek gedaan naar allerlei lijmverbindingen. Maan Special Products, waar Sander werkzaam is, is een productiebedrijf dat ultradunne stickers maakt voor de hightechindustrie. Deze sticker plaatsen klanten in hun hightech machines voor onder andere afdichting op positionering.

Maan Special Products

4EF en Maan Special Products

Sinds 2019 is 4EF actief voor Maan Special Products. Zij werkten op dat moment al geruime tijd met ECI Ridder iQ. In samenwerking met 4EF heeft een herinrichting van een aantal processen plaatsgevonden, de hele aansturing van de productie loopt nu via Ridder iQ. 4EF heeft geholpen om de productiekant overzichtelijker en efficiënter te maken. We hebben een klantspecifieke add-on gebouwd die naadloos met Ridder iQ is geïntegreerd. Met deze user interface werken de productiemedewerkers nu. Dit was de eerste grote stap die we in oktober 2019 hebben gedaan. Daarna hebben we nog wat stappen gemaakt qua efficiëntie door een paar nieuwe functies toe te voegen. Binnenkort gaan we een volgende stap zetten. Hiervoor staat de testomgeving al klaar. We hopen de fijne samenwerking met Maan Special Products nog lang voort te kunnen zetten.

Ridder-IQ-4ef-1

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046