Ridder ERP

Ben je op zoek naar een partij die jou en je organisatie kan helpen met Ridder ERP software? 4EF regelt het voor je. Of je nu al werkt met de software en functionaliteiten mist of dat je overweegt ermee te gaan werken, wij zijn jouw partner van begin tot eind. We maken veel gebruik van maatwerk. Je kunt er bij ons van op aan dat we dit naadloos integreren in de software.

Ridder ERP

 • Automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen
 • Realtime informatie
 • Branchespecifieke aanvullende modules
Vraag een demo aan

Wat is Ridder ERP?

Ridder ERP is toegespitst op de maakindustrie. De software automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de klantorder gestuurde maakindustrie. Met Ridder ERP kun je als organisatie efficiënt, foutloos en -niet geheel onbelangrijk- kostenbesparend werken. De basismodule van de Ridder software biedt verschillende functionaliteiten:

 • een compleet CRM systeem met integratie naar Exchange en Outlook
 • de mogelijkheid tot het bijhouden van je inkoop-, verkoop-, voorraad-, en urenadministratie
 • calculatie en stuklijsten
 • werkvoorbereiding
 • een documentenbeheersysteem
 • een geïntegreerde rapportontwerper
 • een autorisatiesysteem

Er zijn ook een aantal branchespecifieke modules. Zo kun je Ridder ERP nog beter aan laten sluiten op jouw organisatie. Opereren jullie internationaal? Ridder ERP is verkrijgbaar in meerdere talen: Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

Werken met Ridder ERP

Wat kan ik met Ridder ERP?

Met de Ridder ERP software zie je alles realtime. Wat je ziet is afhankelijk van je rol of functie. Je ziet dus alleen informatie die daadwerkelijk van belang is voor jou. Dit stel je eenvoudig in in je dashboards en overzichten.

De ERP software van Ridder integreert bi-directioneel met de Business Intelligence software van Qlik. Met Qlik kun je eenvoudig en snel analyses en rapportages maken. Hierdoor kun je beslissingen maken op basis van betrouwbare, realtime data. Dat is een groot voordeel ten opzichte van traditionele rapportontwerpers.

De Ridder ERP basismodule biedt al heel veel functionaliteiten. Daarnaast zijn er zes branchespecifieke additionele modules ontwikkeld: Constructie, Machinebouw, Projectmatig, Plaatwerk, Verspaning en Service en onderhoud. Door de dynamische opbouw van Ridder ERP kun je alles inrichten naar je eigen voorkeuren. Een extra controle of accordering toevoegen is dus zo gedaan.

Aan het werk met Ridder ERP

Maatwerk door 4EF

Als je je bedrijfsprocessen wilt optimaliseren middels software ben je bij 4EF aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het de cultuursector, het MKB en overheidsinstellingen.

Overweeg je om te gaan werken met Ridder ERP software? Of werk je er al mee en wil je weten of wij een stukje maatwerk kunnen leveren, zodat de gebruikerservaring beter wordt? Onze consultants komen graag met je in contact om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook de cases van andere bedrijven waar we projecten hebben uitgevoerd met Ridder, zoals ECI Software Solutions en Maan Special Products. Heb je een andere vraag? Neem ook dan gerust contact op.

Balk-4

Meer weten over Ridder ERP?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046