MKB software

Ben jij op zoek naar software waarmee je de werkzaamheden en processen binnen jouw MKB-bedrijf efficiënter maakt? Bij 4EF ben je hiervoor aan het juiste adres. We gaan graag voor je na hoe we alle processen zo efficiënt mogelijk in kunnen richten met behulp van MKB software. Hiermee hebben we inmiddels zo’n 15 jaar ervaring. We werken bijvoorbeeld veel met Smartsheet. Dit is slechts een voorbeeld, want wij werken met elk softwaresysteem, ook met dat van jou. Ons maatwerk begint waar jouw standaardsysteem ophoudt. Ook wanneer je een nieuw systeem aan wilt schaffen, kijken we graag wat het beste is. Voor ons staat partnerschap met de bedrijven waaraan wij onze diensten verlenen centraal. De relaties die we aangaan, behouden we graag op de lange termijn. Samen werken we toe naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

MKB software: diensten en werkwijze

De diensten die wij verlenen bestaan in vier componenten, die we onderstaand kort toelichten:

 • Consultancy
  Dit is de eerste stap in het proces, waarmee we inzichtelijk maken waar voor jouw bedrijf kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren.
 • Customized solutions
  We verbeteren processen door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en koppelingen te bouwen met andere systemen indien dit nodig is.
 • Application & feature developing
  Zijn customized solutions niet toereikend en is er geen standaardpakket beschikbaar om het gewenste doel te bereiken? In dat geval bouwen wij de benodigde applications of features.
 • Learning
  Als alles eenmaal gerealiseerd en geïmplementeerd is, is het belangrijk dat degenen die met de MKB software gaan werken er goed mee overweg kunnen. Die kennis brengen wij hen bij door middel van workshops of trainingen.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van software voor jouw MKB-bedrijf kun je altijd contact opnemen. We gaan graag vrijblijvend met je om tafel om kennis te maken met jou en je bedrijf. Naar aanleiding daarvan werken we een helder voorstel uit. Ga je hiermee akkoord? Dan starten wij met het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden. Zodra dit klaar is, verzorgen wij de implementatie van de MKB software. Als je eenmaal met de software werkt en vragen hebt, kun je uiteraard altijd bij ons aankloppen voor de benodigde support.

MKB software

Andere markten

Naast software voor het MKB, zijn er nog een aantal andere markten waarvoor wij onze diensten verrichten. De grootste daarvan is de maakindustrie. Voor deze branche voeren we de meeste projecten uit. Maar denk ook de overheid, de culturele sector, de financiële dienstverlening en het onderwijs. We hebben bijvoorbeeld een mooie opdracht uitgevoerd voor Farm Frites. Wij hebben hun gehele ERP-systeem overgezet naar een nieuwe en modernere omgeving. Dit maakt het voor hen gemakkelijker om verder door te ontwikkelen. Kijk gerust eens bij onze cases voor meer informatie over dit project en andere projecten.

MKB software door 4EF

Contact over MKB software

Meer weten over MKB software? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Balk-4

Vragen over MKB software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046