Cases en succesverhalen

Sinds 2006 hebben we al meer dan 300 projecten mogen realiseren, zonder uitzondering met een mooi resultaat. Onze klanten vertellen graag over ons.

Success stories

Case Wiggers

Wiggers

Alles op het gebied van ommanteling

Wiggers Rogier Oosting Manager operations
Door onze visie te combineren met die van 4EF hebben we nu een hele krachtige productieplanningsmodule. Onze planners kunnen er door de hoge gebruiksvriendelijkheid heel goed mee werken. De samenwerking met 4EF is gewoon erg prettig. Ze zijn pragmatisch, down to earth en schakelen heel snel.
Lees het verhaal van Rogier Oosting
Oude Elferink Natuusteen resultaat

Oude Elferink Natuursteen

Koppeling tussen Ridder iQ en Primefact

Jori Oude Elferink Jori Oude Elferink Eigenaar
“Met de gebouwde koppeling tussen Ridder iQ en Primefact hebben wij binnen ons bedrijf een grote stap gemaakt in efficiëntie door digitalisering. 4EF heeft ons voorzien van uitstekend advies. Daarbij hebben ze echt gekeken naar wat het beste was voor onze situatie. Dankzij de koppeling kunnen we nu een stuk doelmatiger te werk gaan en is de kans op fouten een stuk kleiner.”
Lees het verhaal van Jori Oude Elferink
Maan Special Products

Maan Special Products

Ultra thin stickers voor de high tech industrie

Maan Special Products Sander van der Giessen Quality manager
"Bij 4EF komen ze hun afspraken na. Als bedrijf heb je alles misschien al voor 90 procent voor elkaar. Die laatste 10 procent is het moeilijkst en daar zit juist hun kracht in. Daarnaast zijn de uitgevoerde gebruikerstesten heel goed gegaan en vind ik het heel goed dat ze ook aanwezig waren toen we live gingen en kleine problemen die we tegenkwamen meteen oplosten."
Lees het verhaal van Sander van der Giessen
Hoekman RVS

Hoekman RVS

Gedigitaliseerd pakbonnen ondertekenen

Jan Kroeze Hoekman RVS Jan Kroeze ICT Systeembeheerder
“Zowel de implementatie van de app als de communicatie tijdens het proces is zeer positief verlopen. Op de werkvloer zijn ook alle medewerkers erg blij met de nieuwe werkwijze. Het bespaart ons enorm veel tijd, voorheen moesten we alle pakbonnen handmatig ondertekenen en inscannen. Dat is nu met de app van 4EF verleden tijd.”
Lees het verhaal van Jan Kroeze
MF Westerhof

Machinefabriek Westerhof

Productieplanning optimalisatie met Shopfloor

MF Westerhof Mark Waanders Mark Waanders Manager Techniek en Innovatie
“De samenwerking met 4EF is erg goed verlopen. Wij hebben Shopfloor eerst op één afdeling toegepast en zijn zo stapsgewijs ook op alle andere afdelingen overgegaan. Tussentijdse feedback konden wij eenvoudig delen met Thijs. Dit werd snel opgepakt, wat ervoor heeft gezorgd dat al onze medewerkers nu op hun werkplek realtime inzicht hebben in hun werkzaamheden.”
Lees het verhaal van Mark Waanders
SMA goederenontvangst app

SMA

Efficiënt werken met de goederenontvangst app

Paul Vossen SMA Paul Vossen Functioneel Applicatie Beheerder ERP & Planning
“De vraag die wij hadden heeft 4EF perfect voor ons ingevuld. Dat klinkt best simpel maar ons huidige ERP systeem kon hier niet aan voldoen. Met de goederenontvangst app kunnen we een stuk efficiënter te werk gaan. En doordat er een vaste prijs werd aangehouden door 4EF, wisten we vooraf precies wat de kosten waren.”
Lees het verhaal van Paul Vossen
machines

Metaalcenter Driessen

Papierloos werken met de digitale pakbon

Metaal Centre Driessens Pieter Kirkels Directeur
“Met de vakkundige consultants en developers van 4EF is een digitale pakbon applicatie ontwikkeld. Dit scheelt ons administratief enorm veel werk. Daarnaast is alle informatie nu elk moment beschikbaar en raakt er niks verloren. Het laatste papier is met deze applicatie uit onze bedrijfsprocessen verdwenen.”
Lees het verhaal van Pieter Kirkels
ECI Software Solutions

ECI Software Solutions

Optimalisatie met de juiste software

ECI Software Solutions Henk-Jan Hop Head of Sales
Door onze samenwerking met 4EF kunnen wij onze klanten ontzorgen. Als er een aanpassing binnen onze software gedaan moet worden, pakken we het zelf op. Als het om een applicatie ernaast gaat, die moet integreren met ons product, schakelen we veelal 4EF in. We weten gewoon dat zij goede producten maken.
Lees het verhaal van Henk-Jan Hop

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046