Cases en succesverhalen

Sinds 2006 hebben we al meer dan 300 projecten mogen realiseren, zonder uitzondering met een mooi resultaat. Onze klanten vertellen graag over ons.

Success stories

ECI Software Solutions

ECI Software Solutions

Optimalisatie met de juiste software

ECI Software Solutions Henk-Jan Hop Head of Sales
Door onze samenwerking met 4EF kunnen wij onze klanten ontzorgen. Als er een aanpassing binnen onze software gedaan moet worden, pakken we het zelf op. Als het om een applicatie ernaast gaat, die moet integreren met ons product, schakelen we veelal 4EF in. We weten gewoon dat zij goede producten maken.
Lees het verhaal van Henk-Jan Hop
Maan Special Products

Maan Special Products

Ultra thin stickers voor de high tech industrie

Maan Special Products Sander van der Giessen Quality manager
"Bij 4EF komen ze hun afspraken na. Als bedrijf heb je alles misschien al voor 90 procent voor elkaar. Die laatste 10 procent is het moeilijkst en daar zit juist hun kracht in. Daarnaast zijn de uitgevoerde gebruikerstesten heel goed gegaan en vind ik het heel goed dat ze ook aanwezig waren toen we live gingen en kleine problemen die we tegenkwamen meteen oplosten."
Lees het verhaal van Sander van der Giessen
MF Westerhof

Machinefabriek Westerhof

Productieplanning optimalisatie met Shopfloor

MF Westerhof Mark Waanders Mark Waanders Manager Techniek en Innovatie
“De samenwerking met 4EF is erg goed verlopen. Wij hebben Shopfloor eerst op één afdeling toegepast en zijn zo stapsgewijs ook op alle andere afdelingen overgegaan. Tussentijdse feedback konden wij eenvoudig delen met Thijs. Dit werd snel opgepakt, wat ervoor heeft gezorgd dat al onze medewerkers nu op hun werkplek realtime inzicht hebben in hun werkzaamheden.”
Lees het verhaal van Mark Waanders
Hoekman RVS

Hoekman RVS

Gedigitaliseerd pakbonnen ondertekenen

Jan Kroeze Hoekman RVS Jan Kroeze ICT Systeembeheerder
“Zowel de implementatie van de app als de communicatie tijdens het proces is zeer positief verlopen. Op de werkvloer zijn ook alle medewerkers erg blij met de nieuwe werkwijze. Het bespaart ons enorm veel tijd, voorheen moesten we alle pakbonnen handmatig ondertekenen en inscannen. Dat is nu met de app van 4EF verleden tijd.”
Lees het verhaal van Jan Kroeze
Case Wiggers

Wiggers

Alles op het gebied van ommanteling

Wiggers Rogier Oosting Manager operations
Door onze visie te combineren met die van 4EF hebben we nu een hele krachtige productieplanningsmodule. Onze planners kunnen er door de hoge gebruiksvriendelijkheid heel goed mee werken. De samenwerking met 4EF is gewoon erg prettig. Ze zijn pragmatisch, down to earth en schakelen heel snel.
Lees het verhaal van Rogier Oosting

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046