Werkwijze

4EF bestaat sinds 2006. In de loop der jaren hebben we bij een groot aantal bedrijven in de maakindustrie onze diensten verricht. De meer dan 300 projecten waren zeer uiteenlopend van aard. Elk project staat voor procesverbetering of heeft bijgedragen aan de realisatie van verbinding tussen mens, IT en machine.

Met onze werkwijze verbeteren we processen rondom het snijvlak van business en IT. Dat doen we op de volgende manier:

1. Consultancy

We maken inzichtelijk waar kansen liggen om processen te verbeteren en efficiëntie te realiseren. Vervolgens analyseren we de mogelijkheden van de al aanwezige IT-systemen, en adviseren we welke aanpak het beste is om de uitdaging op te lossen.

Consultancy

2. Maatwerkoplossingen

We verbeteren processen door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en indien nodig bouwen we koppelingen met andere systemen. Kortom: een verhoging van het gebruiksgemak en de efficiëntie.

Is dit niet voldoende en is er geen standaardpakket voor handen om de doelen te bereiken? Dan bouwen we de benodigde applicaties, functionaliteiten en toepassingen op basis van de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Maatwerkoplossingen

3. Oplossingen voor de maakindustrie

Voor een aantal veel voorkomende situaties heeft 4EF standaardoplossingen ontwikkeld, zoals shopfloor en productieplanning. Maatwerk is dan niet of beperkt nodig. Zodra de software is geïmplementeerd moeten gebruikers ermee kunnen werken. Wij voorzien ze van de benodigde kennis, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten of applicaties.

Wanneer je interesse hebt in onze diensten komen we graag met je in contact. We komen vrijblijvend langs om kennis met jou en je organisatie te maken. Indien er een vervolg komt maken we op basis van de gesprekken een helder voorstel. We werken graag met een fixed price: de gewenste oplossing voor een afgesproken prijs, zonder verrassingen. Projecten op basis van nacalculatie zijn ook mogelijk. Na een akkoord van jouw kant gaan we aan de slag. Zodra alles klaar is verzorgen wij de implementatie. Daar houdt het niet op, want waar jullie tijdens het gebruik van de software ook tegenaan lopen, wij leveren de benodigde support.

4EF MRP voordelen

View all Success Cases

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046