Historie

4EF [voluit 4 Efficiency Services BV] is opgestart in 2006 door Peter Harink. Ervaring die hij tot dan toe had opgedaan, moest onder eigen beheer doorgegeven worden. Zo gedacht, zo gedaan. Dat het zó’n succes werd, had hij niet durven verwachten.

Balk-4

Een vliegende start

4EF (voluit 4 Efficiency Services B.V.) zag het levenslicht in 2006. Peter Harink wilde de ervaring die hij tot dan toe had opgedaan bij andere bedrijven bundelen in zijn eigen bedrijf. 4EF beleefde een vliegende start, iets dat Peter van tevoren nooit had durven hopen.

tijd
2006

Tijd voor versterking

Door de mooie start ontstond er bij Peter behoefte aan versterking. Die kwam er in de vorm van Mark Peters. Door zijn komst kon de capaciteit voor het ontwikkelen van software een enorme uitbreiding doormaken. Samen konden ze snel schakelen en anticiperen op vragen vanuit de markt.

sterk
2009

De groei zet door

Na de komst van Mark zette de groei door. In 2012 sloot Cor Verbaas zich daarom aan bij 4EF met de volgende doelen: meer aansturen, meer oplossingen en meer nieuwe opdrachten.

groei
2012

Twee nieuwe aanwinsten

Het jaar 2015 begon goed met de komst van Ton van Heijnsbergen. Ton is een van onze consultants en onder andere gespecialiseerd in QAD en data-analyse. In augustus voegden we Maaik Meijerink toe aan ons team. Ook hij is consultant, vervult de rol van projectmanager en is gespecialiseerd in Smartsheet.

2-collegas
2015

Nog eens twee nieuwe aanwinsten

Het werd weer tijd voor uitbreiding. Dat betekende niet één, maar twee nieuwe collega's: Jurriaan Prijs en Thijs Groot Zwaaftink. Jurriaan is onze bedrijfsleider en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Thijs is .NET software engineer en specialist in Proteus en Smartsheet.

2-collegas
2018

Uitbreiding van het team

In 2019 wordt het team uitgebreid met Remco Blumink in de rol van consultant. Hij is gespecialiseerd in onder andere Ridder iQ, Trimergo en Plan de Campagne.

nieuwe-collega
2019

Een nieuwe identiteit

Onze ambitie om rustig door te groeien blijft onverminderd. Een nieuwe identiteit moet hieraan gaan bijdragen. Onze hele huisstijl is vernieuwd. Van nieuwe kleuren en lettertypes, tot een nieuw logo. Alles perfect passend bij 4EF. Ook onze website is onder handen genomen.

dna
2020

Het team compleet

We voegen Petra Postma toe aan ons team. Zij versterkt ons als commercieel/administratief medewerker.

team-complete
2021

De kracht van 4EF?

Simpel, dat is ons team.

We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten waar onze collega’s mee bezig zijn. We werken niet alleen aan onze eigen projecten, maar denken ook graag mee bij die van onze collega’s. Zo houden we elkaar scherp en leren we van elkaar. Voor elke discipline hebben we een professional klaarstaan. Dat maakt dat we altijd snel kunnen schakelen. Wat de opdracht ook inhoudt, we gaan met zijn allen voor het perfecte stukje maatwerk en dat leveren we altijd op tijd af, wat daar ook voor nodig is. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel kennis met ons enthousiaste team!

Neem contact op

4ef-team

Werkwijze

4EF bestaat sinds 2006 en heeft in de loop der jaren bij een groot aantal organisaties haar diensten verricht.

De meer dan 300 projecten waren zeer uiteenlopend van aard. Elk project staat voor procesverbetering of heeft bijgedragen aan de realisatie van verbinding tussen mens, IT en machine.

Onze 4 concepten verbeteren alle processen rondom het snijvlak van business en IT. Onze naam is niet voor niets 4 Efficiency Services!

Met consultancy maken we inzichtelijk waar kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren. Vervolgens analyseren wij wat de mogelijkheden zijn van de al aanwezige IT, en adviseren we welke aanpak het beste is om organisatiedoelstellingen te realiseren. Met customized solutions worden processen verbeterd door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en indien nodig koppelingen te bouwen met andere systemen. Kortom: een verhoging van het gebruiksgemak en de efficiëntie. Is dit niet voldoende en is er geen standaardpakket voor handen om de doelen te bereiken? Dan bouwt 4EF de benodigde applications of features. Met learning zorgen wij dat gebruikers altijd de benodigde kennis verkrijgen om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten of applicaties.

Wanneer je interesse hebt in onze diensten komen we graag met je in contact. We komen graag vrijblijvend langs om kennis met jou en je organisatie te maken. Op basis van de gesprekken maken wij een helder voorstel. We werken graag met een fixed price: de gewenste oplossing voor een afgesproken prijs, zonder verrassingen. Na een akkoord van jouw kant gaan we aan de slag. Zodra alles klaar is verzorgen wij de implementatie. Daar houdt het niet op, want waar jullie tijdens het gebruik van de software ook tegenaan lopen, wij leveren de benodigde support.

Elk project staat voor procesverbetering of heeft bijgedragen aan de realisatie van verbinding tussen mens, IT en machine.

Sociaal en maatschappelijk verantwoord

Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat we zowel qua resultaten als qua medewerkers een gezond bedrijf zijn.

Dat is niet vanzelfsprekend, maar enkel en alleen het gevolg van hard werken. Daarbij laten wij ons niet beperken door mensen met een beperking. Ieder mens heeft namelijk zijn eigen kwaliteiten en daar doet een beperking, in wat voor vorm dan ook, absoluut geen afbreuk aan.

Bij 4EF hechten we niet alleen waarde aan ons eigen welzijn, maar ook aan dat van iedereen om ons heen. Daarom steunen we organisaties die zich inzetten voor anderen. De afgelopen jaren hebben we al verschillende goede doelen gesteund:

Naast het menselijke aspect nemen we ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieu. Onze naam geeft al aan dat wij zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord werken. Efficiency leidt immers tot minder verspilling. Hoe we dat bereiken? Onze facturatie verloopt volledig digitaal en printen doen we alleen als het echt nodig is. Ook door thuis werken te promoten leveren wij een bijdrage aan een beter milieu.

museum-software-team

Werken bij 4EF

Uitbreiding van ons team is altijd welkom. Ben jij een consultant met programmeervaardigheden, maar ook sociale vaardigheden? En denk je niet in problemen, maar in oplossingen? Dan komen we graag in contact met jou. We bieden je een uitdagende baan waarbij je afwisselend op kantoor of bij opdrachtgevers op locatie werkt. Solliciteer gemakkelijk en snel door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen.

Solliciteer direct

Stage lopen bij 4EF

Ben jij op zoek naar een stageplek op het gebied van IT? Of het nu gaat om een snuffelstage, een meeloopstage of een afstudeerstage, je bent van harte welkom bij 4EF! Wij nemen je mee in onze digitale wereld en stomen je klaar voor de praktijk. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk om van jou te leren, dus deel jouw inzichten ook vooral met ons. Zo halen we allebei het meeste uit jouw stage. Solliciteer makkelijk en snel door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen.

Stage lopen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046