Historie

4EF [voluit 4 Efficiency Services BV] is opgestart in 2006 door Peter Harink. Ervaring die hij tot dan toe had opgedaan, moest onder eigen beheer doorgegeven worden. Zo gedacht, zo gedaan. Dat het zó’n succes werd, had hij niet durven verwachten.

Balk-4

Een vliegende start

4EF (voluit 4 Efficiency Services B.V.) zag het levenslicht in 2006. Peter Harink wilde de ervaring die hij tot dan toe had opgedaan bij andere bedrijven bundelen in zijn eigen bedrijf. 4EF beleefde een vliegende start, iets dat Peter van tevoren nooit had durven hopen.

tijd
2006

Tijd voor versterking

Door de mooie start ontstond er bij Peter behoefte aan versterking. Die kwam er in de vorm van Mark Peters. Door zijn komst kon de capaciteit voor het ontwikkelen van software een enorme uitbreiding doormaken. Samen konden ze snel schakelen en anticiperen op vragen vanuit de markt.

sterk
2009

De groei zet door

Na de komst van Mark zette de groei door. In 2012 sloot Cor Verbaas zich daarom aan bij 4EF met de volgende doelen: meer aansturen, meer oplossingen en meer nieuwe opdrachten.

groei
2012

Een nieuwe aanwinst

Het jaar 2015 begon goed met de komst van Ton van Heijnsbergen. Ton is een van onze consultants en onder andere gespecialiseerd in QAD en data-analyse.

nieuwe-collega
2015

Het team blijft groeien

Het werd weer tijd voor uitbreiding. Daarom verwelkomen we Jurriaan Prijs als nieuwe collega. Jurriaan is onze bedrijfsleider en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

2-collegas
2018

Weer een nieuwe aanwinst

In 2019 wordt het team uitgebreid met Remco Blumink in de rol van consultant. Hij is gespecialiseerd in onder andere Ridder iQ, Trimergo en Plan de Campagne.

nieuwe-collega
2019

Een nieuwe identiteit

Onze ambitie om rustig door te groeien blijft onverminderd. Een nieuwe identiteit moet hieraan gaan bijdragen. Onze hele huisstijl is vernieuwd. Van nieuwe kleuren en lettertypes, tot een nieuw logo. Alles perfect passend bij 4EF. Ook onze website is onder handen genomen.

dna
2020

Focus

Peter heeft 4EF verlaten en we gaan verder onder leiding van Cor. Dit doen we met een hernieuwde focus op de maakindustrie. Dit betekent ook een opgefriste website.

Focus
2023

Nieuwe developer

Er is een nieuw teamlid aangesloten: Evan Bruno! Als developer ontwikkelt hij verschillende softwareoplossingen op maat.

Nieuwe aanwinst
2024

De kracht van 4EF?

Simpel, dat is ons team. We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten waar onze collega’s mee bezig zijn. We werken niet alleen aan onze eigen projecten, maar denken ook graag mee bij die van onze collega’s. Zo houden we elkaar scherp en leren we van elkaar. Voor elke discipline hebben we een professional klaarstaan. Dat maakt dat we altijd snel kunnen schakelen. Wat de opdracht ook inhoudt, we gaan met zijn allen voor de perfecte oplossing en die wordt altijd op tijd geleverd, wat daar ook voor nodig is. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel kennis met ons enthousiaste team!

Neem contact op

4ef-team

Werken bij 4EF

Uitbreiding van ons team is altijd welkom. Ben jij een consultant met affiniteit en passie voor de maakindustrie en heb je programmeervaardigheden, maar ook sociale vaardigheden? Denk je daarnaast niet in problemen, maar in oplossingen? Dan komen we graag in contact met jou. We bieden je een uitdagende baan waarbij je afwisselend op kantoor of bij opdrachtgevers op locatie werkt. Bekijk de vacatures die op dit moment openstaan of stuur een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Stage lopen bij 4EF

Ben jij op zoek naar een stageplek op het gebied van IT? Of het nu gaat om een snuffelstage, een meeloopstage of een afstudeerstage, je bent van harte welkom bij 4EF! Wij nemen je mee in onze digitale wereld en stomen je klaar voor de praktijk. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk om van jou te leren, dus deel jouw inzichten ook vooral met ons. Zo halen we allebei het meeste uit jouw stage. Solliciteer makkelijk en snel door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen.

Stage lopen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046