Hoekman RVS

  • Year of delivery2023
  • Project ManagerMark Peters
  • ServiceDigitale Pakbon applicatie
  • MarketMaakindustrie, staalproductie

Success story

Hoekman RVS

Hoekman RVS

Gedigitaliseerd pakbonnen ondertekenen

Jan Kroeze Hoekman RVS Jan Kroeze ICT Systeembeheerder
“Zowel de implementatie van de app als de communicatie tijdens het proces is zeer positief verlopen. Op de werkvloer zijn ook alle medewerkers erg blij met de nieuwe werkwijze. Het bespaart ons enorm veel tijd, voorheen moesten we alle pakbonnen handmatig ondertekenen en inscannen. Dat is nu met de app van 4EF verleden tijd.”

Hoekman RVS in het kort

Hoekman RVS is een hecht familiebedrijf dat passende plaatwerkoplossingen biedt voor verschillende vraagstukken. Het bedrijf is specialist in het maakproces en beschikt over de juiste middelen voor het maken van een perfect rvs-eindproduct. Met de huidige innovaties kan Hoekman met minder materiaal, minder bewerkingen en een korte doorlooptijd toch het beste eindproduct realiseren. Bij deze innovatieve denkwijze hoort ook een passend systeem voor pakbonnen. Samen met 4EF heeft Hoekman een app gebouwd om het proces rondom de pakbonnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jan Kroeze van Hoekman: “Via Ridder IQ zijn wij in contact gekomen met 4EF, er ontbrak iets aan onze pakbonnen. Het handmatig ondertekenen en inscannen werkte niet praktisch en kostte ons enorm veel tijd. Digitaliseren van de processen is de oplossing en daar heeft 4EF ons uitstekend mee geholpen.”

Hoekman RVS

4EF en Hoekman RVS

De app is geheel in samenwerking gecreëerd, zodat deze precies voldoet aan de wensen van Hoekman. Elke situatie is immers anders. Met de ontwikkelde app kunnen alle pakbonnen bij de klant worden ondertekend in de app en verschijnt de ondertekende pakbon direct in het ERP systeem. Daarnaast wordt er na het ondertekenen automatisch een e-mail verstuurd naar de klant. “Voorheen kwamen alle handmatig ondertekende pakbonnen terecht in een bakje en moesten we deze inscannen, zodat ze in het systeem gezet konden worden. Een tijdrovende taak.” Nu hebben chauffeurs een tablet of telefoon mee waar ze gemakkelijk alle pakbonnen op kunnen bekijken en invullen. Mocht iemand een pakbon later willen bekijken, dan kan deze eenvoudig teruggevonden worden in het systeem. “De mensen die met de app werken zijn zeer enthousiast. Kleine aanvullingen die we graag terug willen zien in de app, kunnen we bij 4EF aangeven zodat waar mogelijk aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. We zijn erg blij met de samenwerking met 4EF. Processen zijn nu gedigitaliseerd waardoor we enorm veel tijd besparen. Deze tijd kunnen we gebruiken voor andere taken.”

Hoekman RVS

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046