Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen op het gebied van software. Dat kun je met een gerust hart aan de specialisten van 4EF overlaten. Al sinds 2006 houden wij ons bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen allerhande organisaties in onder andere de maakindustrie, het MKB en het onderwijs. We hebben inmiddels meer dan 300 projecten uit mogen voeren, met stuk voor stuk mooie, maar vooral efficiënte resultaten. Ongeacht de vraag van het implementeren van planningsprogamma’s tot het automatiseren van het printen van de labels, onze software kan het voor jou regelen.

Onze werkwijze

Voor het leveren van onze maatwerk oplossingen hanteren wij een duidelijke werkwijze. Elk project dat wij uitvoeren staat voor procesverbetering of heeft bijgedragen aan de realisatie van verbinding tussen mens, IT en machine. Onze 4 concepten verbeteren alle processen rondom het snijvlak van business en IT:

 • Consultancy
  Hiermee maken we inzichtelijk waar kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren. Vervolgens analyseren wij wat de mogelijkheden zijn van de al aanwezige IT en adviseren we over de beste aanpak om organisatiedoelstellingen te realiseren.
 • Customized solutions
  We verbeteren processen door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en indien nodig koppelingen te bouwen met andere systemen.
 • Application & feature developing
  Zijn koppelingen niet voldoende en is er geen standaardpakket voor handen om de beoogde doelen te bereiken? Dan bouwen wij de benodigde applications of features.
 • Learning
  Wij zorgen ervoor dat we gebruikers altijd de benodigde kennis bijbrengen. Zo kunnen ze optimaal gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten of applicaties.
Werken aan maatwerk oplossingen

Voorbeelden van maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen kunnen in veel situaties de oplossing bieden die jouw organisatie nodig heeft. Onderstaand schetsen we een paar voorbeeldsituaties om je een idee te geven.

 • Je werkt met meerdere systemen die allemaal apart van elkaar functioneren. Dit kost veel tijd en leidt soms zelfs tot dubbel werk. Wij bouwen de benodigde koppelingen om alles op elkaar aan te laten sluiten, zodat iedereen in een centraal systeem kan werken.
 • Je weet dat de productie binnen je bedrijf efficiënter aangestuurd kan en moet worden, maar je weet niet hoe. Voor Wiggers mochten wij deze uitdaging aangaan. Bij hen loopt de hele aansturing van hun productie nu via het Ridder iQ ERP-systeem.
 • Er is ontstaat behoefte aan een gecentraliseerd planningsprogramma, omdat medewerkers van projectteams op verschillende locaties werken.
 • De productieregistratie binnen je standaard ERP systeem kost onnodig veel werk. Bovendien is de kwaliteit onvoldoende. Wij brengen in kaart welke stappen voor jouw organisatie echt van belang zijn. Onnodige stappen verdwijnen en waar mogelijk combineren we met onze maatwerk oplossingen andere stappen tot één klik.
Maatwerk oplossingen gebruiken

Contact over maatwerk oplossingen

Ben je benieuwd geworden hoe wij jouw organisatie efficiënter kunnen maken? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Voor elke discipline hebben we een vakkundige professional klaarstaan. Hierdoor kunnen we altijd snel schakelen. Wat de vraag of opdracht ook is, we gaan met zijn allen voor perfecte maatwerk oplossingen. Die leveren we altijd binnen de afgesproken termijn, wat daar ook voor nodig is.

Balk-4

Meer weten over maatwerk oplossingen?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046