Software maatwerk

Ben je op zoek naar een softwarepakket voor je bedrijf dat helemaal voldoet aan jouw eisen? Bij standaard software is dit vaak niet het geval. Dit levert traag verlopende processen, te hoge kosten en geïrriteerde medewerkers op. Dat is voor niemand fijn. Als je perfect functionerende software wilt, vraagt dit vaak om maatwerk. Software en maatwerk zijn de 2 zaken waar we ons bij 4EF als sinds 2006 mee bezighouden. We kunnen onszelf inmiddels dus wel ervaren noemen. Ook op jouw software passen we ons maatwerk toe, want we werken met elk ERP systeem, ook met dat van jou. Maatwerk software is dé oplossing voor het optimaal laten functioneren van alle processen binnen je bedrijf. Dit resulteert in minder fouten, minder kosten en zeker niet onbelangrijk: hogere medewerkerstevredenheid.

Waarom software maatwerk?

Het is in het belang van iedere organisatie dat eventuele processen die plaatsvinden optimaal functioneren. De software, en in het bijzonder het maatwerkstuk, de perfecte oplossing hiervoor. Met goed werkende software zijn er minder fouten en lagere kosten. Bovendien zal er meer tevredenheid zijn onder de medewerkers als alles soepel verloopt. Standaard softwaresystemen zoals Smartsheet, Ridder iQ, Proteus, Plan de Campagne en Trimergo bieden vaak niet de functionaliteit die je nodig hebt. Hiervoor kun je 4EF inschakelen. Op jouw software passen wij het benodigde maatwerk toe. Dit zijn uitbreidingen buiten je standaardpakket. Dit maatwerk past het gedrag van je standaard systeem dus niet aan. De updates in je standaard systeem worden dan ook niet beïnvloed door het stukje software waarop maatwerk is toegepast.

Software maatwerk van 4ef webp

ERP maatwerk software, voorbeelden van toepassingen

ERP software en maatwerk kunnen in zeer uiteenlopende situaties de oplossing bieden.

 • De systemen waar jouw bedrijf mee werkt sluiten niet op elkaar aan. Ze functioneren allemaal apart van elkaar. Dit kost veel tijd en kan zelfs tot dubbel werk leiden. Met ERP software maatwerk dat wij leveren, zorgen we ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit, zodat alle medewerkers in een centraal systeem kunnen werken.
 • De planning staat in een los bestand dat erg onduidelijk is. Hierdoor krijgt de planner onnodig veel vragen. Dat kan gemakkelijker. Wij koppelen je ERP-systeem aan elke gewenste planning.  Hiermee maken we alles op een centrale plaats inzichtelijk. Als er nog geen planningssysteem is bouwen we die voor je, helemaal afgestemd op jouw wensen.
 • De productieregistratie binnen je standaard ERP systeem kost onnodig veel werk en de kwaliteit is niet hoog genoeg. Wij gaan na welke stappen echt belangrijk zijn. Onnodige stappen vervallen en waar mogelijk combineren we andere stappen tot één klik.

ERP-systemen zoals het Ridder ERP systeem, zijn er om processen inzichtelijk te krijgen zodat je goed kan anticiperen en vooruitplannen. Verschillende programma’s die niet met elkaar communiceren zijn echter niet bevorderlijk. Maatwerk software voor ERP-systemen biedt daarvoor de oplossing. Zo kunt u de ervaringen van Beaphar lezen. Onze software is zo ontwikkeld dat deze veilloos aan kon sluiten op hun bestaande systemen en software.

Software maatwerk van 4EF

Contact opnemen met 4EF

Bij 4EF hebben we voor elke discipline een professional in huis. We zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daardoor snel schakelen. Heb je een uitgebreid ERP systeem nodig of zoek je verfijndere projectmanagement software? Wat de opdracht ook is, we streven naar het perfectie en leveren altijd op tijd af. We leveren software, maar ook maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen voor bedrijven in alle sectoren. Software is een noodzakelijk onderdeel van alle markten. Denk hierbij aan het onderwijs, de cultuursector, het MKB en de financiële dienstverlening. Wil je weten welk software maatwerk we voor jouw organisatie kunnen leveren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze consultants staan voor je klaar.

Balk-4

Ik wil graag meer weten

  * verplichte velden

  Heeft u vragen? Neem contact op

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046