Maatwerk software

Smartsheet en NiceLabel zijn slechts voorbeelden van de software die wij kunnen leveren en waar we mee werken. Er is natuurlijk nog veel meer. 4EF levert het maatwerk dat jouw bedrijf nodig heeft. We werken met elk ERP systeem, zoals Ridder iQ, QAD, SAP, Afas etc, dus ook met dat van jou. Maatwerk software begint waar je standaardsysteem ophoudt.

Maatwerk software begint waar je standaard systeem ophoudt

Wij laten jouw systemen naadloos op elkaar aansluiten.

Maatwerk-4ef

Waarom maatwerk software?

Maatwerk software is dé oplossing voor het optimaal laten functioneren van alle processen binnen je bedrijf. Het leidt tot minder fouten, lagere kosten, minder frustratie en niet geheel onbelangrijk: een hogere tevredenheid onder je medewerkers. Standaard systemen als Smartsheet, Ridder iQ, QAD, Proteus, Plan de Campagne en Trimergo bieden in veel gevallen niet alle functionaliteiten die je nodig hebt. Dat is het moment waarop wij in beeld komen. De maatwerk software die wij leveren past het gedrag van je standaard systeem niet aan. Wij maken juist uitbreidingen buiten je standaardpakket. Hierdoor worden de updates in je standaard systeem niet beïnvloed door de maatwerk software. Maatwerk software maken we vooral gebaseerd op het .NET platform van Microsoft. Hierbij maken we gebruik van de laatste technieken om applicaties te maken. We ontwikkelen zowel webgebaseerde als reguliere applicaties. Naast .NET werken we ook veel met Progress voor de maatwerk software.

Meer weten?

Maatwerk software ontwikkeling

Toepassingen van maatwerk software

Er zijn oneindig veel voorbeelden te bedenken van situaties waarin maatwerk software de oplossing kan bieden. Om een beeld te geven schetsen we onderstaand een paar situaties.

  • Je bedrijf werkt met meerdere systemen die allemaal apart van elkaar functioneren. Dit kost onnodig veel tijd en leidt soms zelfs tot dubbel werk. Wij laten alles op elkaar aansluiten, zodat iedereen in een centraal systeem kan werken.
  • De planning staat in een Excel-bestand waar niemand wijs uit wordt. Het gevolg hiervan is dat de planner onnodig veel bezig is met het beantwoorden van vragen. Wij koppelen je ERP-systeem aan elke gewenste planning, zodat alles op een centrale plaats zichtbaar is en men alleen de benodigde informatie ziet. Is er helemaal geen planningssysteem? Dan bouwen we er een voor je, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren.
  • Je maakt je facturen nog in Excel. Nergens voor nodig als je het ons vraagt. Wij bouwen een facturatiesysteem voor jouw bedrijf en laten dit aansluiten op de ERP software die je gebruikt.
  • De productieregistratie binnen je standaard ERP systeem kost onnodig veel werk en de kwaliteit is bovendien onvoldoende. Wij kijken welke stappen voor jouw bedrijf echt belangrijk zijn. Onnodige stappen verdwijnen en waar mogelijk worden andere stappen gecombineerd tot één klik.
Maatwerk software ontwikkeling

4EF regelt het voor je

4EF is expert in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wij leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. Dit doen we vooral binnen de maakindustrie, maar ook voor andere markten, zoals het onderwijs, de cultuursector, het MKB en de financiële dienstverlening. Samen met jou kijken we wat er nodig is om alles binnen jouw bedrijf perfect op elkaar af te stemmen en vervolgens gaan we daarmee aan de slag. Benieuwd geworden welk maatwerk we voor jouw bedrijf kunnen leveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants staan voor je klaar.

Balk-M

Klaar voor de volgende stap?

* verplichte velden

Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046