CliniClowns

Weer eventjes kind zijn
Elk jaar steunen wij een goed doel door geld te doneren. Voor ons is het belangrijk dat het een nationaal doel is en dat het bovendien kinderen op wat voor manier dan ook helpt, beter maakt, stimuleert of gelukkig maakt.

In 2016 hebben wij gekozen voor CliniClowns. De clowns met de welbekende rode neus die er persoonlijk voor zorgen dat zieke kinderen weer eventjes kind kunnen zijn. Even ontsnappen aan de zorgen en de reden waarom ze niet kunnen wat ze eerder wel deden. Het kind en de situatie zijn altijd het vertrekpunt. Elk kind heeft zijn eigen verhaal. CliniClowns kijkt per kind naar wat het wél kan. Soms is dat groots en meeslepend, een andere keer klein en subtiel. Alles voor een lach!

Inmiddels bezoeken zo’n 67 clowns ruim 100 ziekenhuizen en andere instellingen door heel Nederland. Wil jij ook een bijdrage leveren? Kijk dan op deze website naar de mogelijkheden.

Bekijk de website

clinicclowns-4ef

View all Success Cases

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046