Stichting Jarige Job

Elk kind een mooie verjaardag
Elk jaar steunen wij van 4EF een goed doel door geld te doneren. Voor ons is het belangrijk dat het een nationaal doel is en dat het bovendien kinderen op wat voor manier dan ook helpt, beter maakt, stimuleert of gelukkig maakt. In 2017 hebben wij gekozen voor Stichting Jarige Job. Zij zijn er voor de ruim 60.000 kinderen in Nederland waarvoor het vieren van hun verjaardag niet vanzelfsprekend is. Hoe dit kan? Doordat er door omstandigheden thuis geen geld voor is. Onvoorstelbaar toch?

4EF vindt dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren en steunt daarom Stichting Jarige Job. Door onze donatie kan de stichting bijna 30 kinderen blij maken met een speciale verjaardagsbox. Hierin zitten slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis én natuurlijk hele gave cadeaus voor de jarige. Te gek! Hierdoor hebben de kinderen ineens de dag van hun leven. En dat vinden wij heel belangrijk. U ook? Kijk dan voor meer informatie op de website van Stichting Jarige Job.

Bekijk de website

Stichting Jarige Job

Bekijk alle succesverhalen

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046