Stichting Leergeld

Elk kind mag meedoen
Elk jaar steunen wij van 4EF een goed doel door geld te doneren. Voor ons is het belangrijk dat het een nationaal doel is dat kinderen helpt, door ze bijvoorbeeld beter te maken, te stimuleren of gelukkig te maken. In 2018 hebben wij gekozen voor Stichting Leergeld. Zij zijn er voor de ruim 378.000 kinderen in Nederland die in armoede leven. Om tot de verbeelding te spreken: ruim 1 op de 9 kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar kan niet mee op schoolreis, sporten of muziek maken, omdat er simpelweg geen geld voor is thuis. Deze kinderen bevinden zich hierdoor in een sociaal isolement.

Stichting leergeld heeft zichzelf ten doel gesteld dat alle kinderen ergens aan mee kunnen doen. Geen enkel kind mag langs de maatschappelijke zijlijn staan. 4EF deelt deze mening en vindt dat ieder kind recht heeft op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en kennis. Door onze donatie kan de stichting veel kinderen financieel ondersteunen. Deze kinderen kunnen nu wel op schoolkamp, lekker voetballen na school, of muziek maken met vriendjes. Dat vinden wij heel belangrijk. U ook? Kijk dan voor meer informatie op de website van Stichting Leergeld.

Bekijk de website

Stichting-leergeld

View all Success Cases

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570 769 046