Gebruiksvriendelijke label designing software

De core business van 4EF is het versimpelen van bedrijfsprocessen om zo de foutgevoeligheid tussen processen in te perken. Op het gebied van etikettering en printing biedt 4EF label design software van NiceLabel aan. De diverse pakketten van NiceLabel zijn toepasselijk op veel verschillende sectoren. Bovendien is de software gebruiksvriendelijk, intuïtief en eenvoudig in de omgang. Hierdoor houd je meer tijd over voor andere bedrijfsactiviteiten. Hoewel 4EF een reseller is van NiceLabel software, voegen we waarde toe door deze te implementeren in jouw bestaande systemen, waardoor er minimale gewenning nodig is en je zo efficiënt mogelijk kunt doorwerken.

Label designing software in de praktijk

 

NiceLabel software

Hetgeen wat NiceLabel software zo gebruiksvriendelijk maakt, is de interface. De editor heeft gelijkenissen met Microsoft Word. Het is een editor waar geen diepe technische kennis voor nodig is. Desalniettemin is de software allesomvattend. Simpele attributen zoals tekst, lijnen en afbeeldingen, maar ook attributen met een technische achtergrond, zoals RFID, track and trace en barcodes, zijn gemakkelijk te implementeren.

De gebruiksvriendelijkheid van NiceLabel en de naadloze implementatie door 4EF voorzien consumenten van label design software die de overstap tussen editor en printen doet verlopen met zo min mogelijk kansen op fouten. Bovendien bieden we drie verschillende softwarepakketten. Zo heb je altijd de tools tot je beschikking die je nodig hebt, of je nou als MKB’er, onderwijzer of ambtenaar werkzaam bent.

NiceLabel designing software pakketten

NiceLabel Designer

Label design software die jou in staat stelt strakke etiketten in een handomdraai naar de drukker te versturen. Het Designer pakket geeft je toegang tot alle elementen in het arsenaal van NiceLabel. Gemakkelijk en snel, waardoor je veel tijd bespaart om in te zetten voor core business-activiteiten.

 

Label designing software interface

NiceLabel Desktop Solutions

Een stap verder dan Designer gaat het Desktop Solutions pakket. De gemakken van de NiceLabel editor gepaard met de mogelijkheden met betrekking tot integratie met bestaande systemen. Zo is het mogelijk om applicaties en de afdrukinterface te wijzigen en aan te passen op de gebruiker(s) en processen. Deze integratie verstevigt ook de link tussen de label design software, editor en het printen, waardoor de foutgevoeligheid sterk afneemt. Bij 4EF begrijpen we natuurlijk dat er soms een menselijke maat nodig is, dus daarom is het ook mogelijk om handmatig de afdrukoplossing te kunnen personaliseren, zonder dat daar codering aan te pas hoeft te komen.

NiceLabel Label Management System

NiceLabel Label Management System is het pakket voor bedrijven met een grote omvang. Alle attributen en functionaliteiten van Designer en Desktop Solutions, maar dan op een grotere schaal. Dit softwarepakket staat toe dat tussen vijf en vele duizenden gebruikers toegang hebben tot de bestanden, aangestuurd vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. Externe locaties, leveranciers en contractfabrikanten kunnen zo, mits bevoegd, het bestand inzien en aanpassen met de editor. Ook de integratie van geautomatiseerd printen via de zakelijke applicaties wordt verzorgd door 4EF.

Technische labels in een handomdraai

Naast de designgemakken die de software biedt, zijn er tal van andere technische voordelen die NiceLabel design software met zich meebrengen:

 • Je kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan je etiketten. Denk aan GS1-128, DataMatrix, QR-code of een van 70 andere mogelijkheden;
 • Je werkt altijd volgens de wettelijke regels door de automatische updates;
 • Alle etiketten en attributen zijn beschikbaar in de Cloud, zodat je er altijd gemakkelijk bij kunt;
 • Vaste templates om fouten te voorkomen;
 • Responsieve format lay-out voor meer flexibiliteit;
 • Label print preview met een checklist;
 • De integratie van automatisch printen voorkomt knellingen in de processen.

Bovendien staan onze consultants 24/7 klaar om eventuele problemen te verhelpen of vragen te beantwoorden.

Software voor label designing

Vraag je licentie vandaag nog aan

Fouten minimaliseren door bedrijfsprocessen te automatiseren en lean te maken: dat is de core business van 4EF. Om de automatisering optimaal door te voeren, dienen onze oplossingen geheel op maat te worden geïmplementeerd. Onze oplossingen gaan verder dan label design software. Je kunt ook aan 4EF denken wanneer je automatisering voor printing, ERP software en andere systemen wilt integreren in jouw bedrijfsprocessen. Je kunt op onze website eenvoudig licenties voor label design software aanschaffen en deze vlekkeloos laten integreren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een proeflicentie aan om verschillende NiceLabel-pakketten 30 dagen te proberen.

Label designing software touchpad
Balk-4

Ik kom graag meer te weten over label designing software!

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046