Maakindustrie software

Ben jij op zoek naar software waarmee je het werk bij jouw organisatie in de maakindustrie efficiënter maakt? Klop dan eens aan bij 4EF. Wij zijn hierin gespecialiseerd en beschikken inmiddels over zo’n 15 jaar ervaring. We kijken graag voor je hoe we processen, workflows en projecten zo efficiënt mogelijk in kunnen richten met behulp van maakindustrie software. Een aantal systemen waar we mee werken zijn Ridder iQ, QAD, SAP en Afas. Dit zijn slechts voorbeelden, want wij werken met elk softwaresysteem, dus ook met dat van jou. Ons maatwerk begint waar jouw standaardsysteem ophoudt. Wij streven naar partnerschap met de bedrijven waarvoor wij onze diensten verrichten. Wij gaan graag relaties aan voor de lange termijn. Doordat we ons zo goed mogelijk inleven en met je meedenken, kunnen we samen aan oplossingen werken die de strategische koers van jouw productiebedrijf, bijvoorbeeld in de machinebouw, ten goede komen.

Diensten en werkwijze bij maakindustrie software

De diensten van 4EF zijn onder te verdelen in vier componenten:

 • Consultancy
  Met consultancy maken we inzichtelijk waar voor jouw organisatie kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren.
 • Customized solutions
  We verbeteren processen door handmatige handelingen in workflows te automatiseren en indien nodig koppelingen te bouwen met andere systemen. Dit komt de efficiëntie van het werk zeer ten goede.
 • Application & feature developing
  Zijn customized solutions niet toereikend en is er geen standaardpakket beschikbaar om het gewenste doel te bereiken? Dan bouwen wij de benodigde applications of features.
 • Learning
  Wij brengen degenen die de maakindustrie software gaan gebruiken de benodigde kennis bij, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten of applicaties.

Bij interesse komen we graag vrijblijvend langs om kennis met jou en je organisatie te maken. Vervolgens gaan de aan de slag met een helder voorstel. Als we hier een akkoord op hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Zodra alles klaar is, maken wij de implementatie van de maakindustrie software in orde. Daar stopt het niet, want wij leveren de benodigde support wanneer jullie tegen problemen aanlopen.

Werken met maakindustrie software

Andere markten

Wij zijn voornamelijk actief op het gebied van software voor de maakindustrie. Daarnaast zijn er nog een aantal andere markten waarvoor wij onze diensten verrichten. Denk daarbij aan het MKB, de overheid, de culturele sector, de financiële dienstverlening en het onderwijs. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie opdracht uit mogen voeren voor het Nationaal museum van Wereldculturen, waar behoefte was aan een planningssysteem om de werkmethodes op elkaar af te stemmen. Neem eens een kijkje bij onze cases voor meer informatie over dit project en onze andere projecten.

Maakindustrie software

Contact met 4EF over maakindustrie software

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf in de maakindustrie kunnen betekenen als het op software aankomt? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Balk-4

Meer weten over maakindustrie software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046