ERP voor productiebedrijven

Ben je op zoek naar een geschikt ERP voor productiebedrijven? Bij 4Efficiency (4EF) kijken we graag met je mee. Met software die bij jouw bedrijf past kunnen we een flinke efficiëntieslag maken, waardoor je veel tijd en geld bespaart. 4EF bestaat al ruim 15 jaar. In dat tijdbestek hebben we meer dan 300 projecten uitgevoerd met één gemene deler: de focus op efficiency met behulp van smart software. Als het gaat om ERP voor productiebedrijven kun je dus met een gerust hart bij ons aankloppen. Is er maatwerk nodig om alles optimaal af te stemmen op je bedrijf? Wij maken het in orde.

Ridder iQ, het ERP voor productiebedrijven

We hebben al een aantal jaar een goede samenwerking met ECI Software Solutions. Zij verstrekken Ridder iQ, zeer geschikte ERP software voor productiebedrijven. Met Ridder automatiseer en digitaliseer je alle klantorder gestuurde bedrijfsprocessen. De software biedt een compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, de mogelijkheid om je inkoop-, verkoop-, vooraard-, en urenadministratie bij te houden, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding en een documentbeheersysteem. Hieraan kunnen diverse add-ons worden toegevoegd die wij indien nodig ontwikkelen. Zo maken we de productieplanning voor bedrijven in de maakindustrie gemakkelijk en overzichtelijk.

De samenwerking ontstond toen een klant van ECI, Maan Special Products een functionaliteit nodig had die niet tot de standaard mogelijkheden behoorde. Zij kwamen toen zelf bij 4EF uit. Wij bouwden de functionaliteit geheel naar wens van de klant en de samenwerking met ECI werd een feit.

Werken met ERP voor productiebedrijven

Voorbeelden van toepassingen

Met een ERP systeem voor productiebedrijven zijn zeer uiteenlopende toepassingen mogelijk. Onderstaand een paar voorbeelden:

 • Je werkt met meerdere systemen die allemaal naast elkaar functioneren, maar niet met elkaar. Hierdoor gaat onnodig veel tijd verloren, bijvoorbeeld met het overzetten van gegevens van het ene naar het andere systeem. Wij automatiseren de handmatige handelingen en laten alles op elkaar aansluiten, zodat je een centraal systeem hebt.
 • Kost je productieregistratie onnodig veel werk? Dan kijken wij welke stappen er echt noodzakelijk zijn. Andere stappen verdwijnen of worden gecombineerd.
 • Planningen spelen vaak een belangrijke rol. Als deze niet overzichtelijk zijn, ontstaat er een grotere kans op fouten. Wij kunnen je planning voor bijvoorbeeld montage of productie aan laten sluiten op je ERP systeem of we bouwen er een voor je, geheel afgestemd op je wensen.
ERP voor productiebedrijven ontwikkelen

Onze werkwijze

Als je bij ons aanklopt omdat je op zoek bent naar ERP voor productiebedrijven starten we met een stukje consultancy. We leren je organisatie kennen en kijken waar kansen liggen om processen te verbeteren en daarmee groei te realiseren. Van daaruit bepalen we samen de beste aanpak.

Met customized solutions automatiseren we handmatige handelingen in workflows en bouwen we waar nodig koppeling met andere systemen. Indien nodig bouwen we ook de benodigde applicaties en features. Als alles eenmaal geïmplementeerd is zorgen we dat iedereen met de ERP voor productiebedrijven leert werken, zodat jullie er alles uit kunnen halen.

We kijken waar kansen liggen om processen te verbeteren en daarmee groei te realiseren.

4EF regelt het

Wil je naar aanleiding hiervan graag meer weten over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot ERP voor productiebedrijven? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld door onderstaand formulier in te vullen. We verlenen onze diensten overigens niet alleen voor productiebedrijven, maar ook voor organisaties in andere branches, zoals het MKB en de culturele sector.

Balk-4

Meer weten?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046