Smart software

Ben je op zoek naar software waarmee je de werkzaamheden en processen binnen jouw organisatie efficiënter kunt maken? Dan ben je bij 4EF aan het juiste adres. Wij zetten ons in voor het verbeteren en efficiënter maken van processen met smart software. Daarbij streven we naar een duurzaam partnerschap met jouw organisatie. Dat betekent inleven, meedenken en samen werken aan oplossingen die de strategische koers van jouw bedrijf ondersteunen.

Smart software van 4EF

Wij werken onder andere met de software van Smartsheet en NiceLabel, maar zijn ook bekend met smart software zoals Ridder iQ, QAD, SAP en Afas. Met de smart software van Smartsheet krijg je grip op de processen, workflows en projecten binnen je organisatie. De software is geschikt voor zowel klein- als grootschalige bedrijven waarbij iedereen werkt binnen hetzelfde portaal. Zo maak je alles inzichtelijk voor alle betrokkenen.

Met Smartsheet zet je bijvoorbeeld heel makkelijk projecten op en heb je realtime inzicht in de status. Waar nodig bouwen wij koppelingen met applicaties waar je al mee werkt. Ook als er binnen jouw organisatie vaak etiketten geprint worden, kan smart software een toegevoegde waarde zijn. Hiermee heb je namelijk in een handomdraai de juiste informatie op alle etiketten.

Werken met smart software

Wij leveren maatwerk

4EF levert het maatwerk dat jouw bedrijf nodig heeft. Standaard systemen bieden namelijk niet altijd alles wat je nodig hebt. Maatwerk smart software leidt tot minder fouten, kostenverlaging, minder frustratie en een hogere tevredenheid onder werknemers. Onze systemen zijn inzetbaar voor alle sectoren. Zo creëeren wij ook maatwerkoplossingen voor in het onderwijs met onze slimme software.

We leveren koppelingen tussen IT-systemen of -pakketten en automatisering van workflows. Daarnaast bouwen we complete modules of functionaliteiten die nog missen en deze integreren we met al bestaande (ERP)-pakketten. Maatwerk is dé oplossing voor het optimaal laten functioneren van alle processen binnen je bedrijf. Zo laten wij jouw systemen naadloos op elkaar aansluiten. Maatwerk software begint waar de standaardsystemen ophouden. 4EF regelt het voor je.

 

Smart software

Contact opnemen met 4EF?

Wat je wensen ook zijn, wij kijken graag mee hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren met behulp van smart software. 4EF is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo hebben we veel ervaring met het configureren van ERP-systemen voor het MKB en het programmeren van software voor financiële dienstverlening.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij 4EF? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om de processen en workflows binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

Balk-4

Meer weten over smart software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046