Slim software onderwijs

4Efficiency is al zo’n 15 jaar gespecialiseerd in software. Sinds 2006 leven wij ons in, denken wij mee en werken wij samen met jou aan oplossingen die de strategische koers van jouw bedrijf ondersteunen. Wij maken software voor onder andere de maakindustrie, het MKB, de overheid, de culturele sector en het onderwijs.

Als je in het onderwijs werkt en op zoek bent naar maatwerk software, ben je bij ons aan het juiste adres. 4Efficiency gaat graag aan de slag voor jouw onderwijsinstelling. Samen komen we met een slim plan van aanpak voor de software die precies past bij jouw onderwijs en waarmee je hogere efficiëntie, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en daardoor ook een grotere medewerkerstevredenheid bereikt.

Passende software voor het onderwijs

Voor elke vorm van onderwijs is het slim om gebruik te maken van passende software. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de processen binnen organisaties zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In het onderwijs is goed functionerende software essentieel. We zijn op dit moment nog niet actief voor onderwijsinstellingen. Toch zijn we ervan overtuigd toegevoegde waarde te kunnen leveren bij procesondersteuning in het onderwijs, zoals we dat ook in andere sectoren doen. In alle sectoren liggen namelijk dezelfde basisprincipes ten grondslag aan procesverbetering door automatisering.

Slim software onderwijs

Een fijne samenwerking

Wij helpen je van begin tot eind bij het opzetten van een slim software systeem voor jouw instelling binnen het onderwijs. 4Efficiency begint met het kijken naar de behoeftes en wensen die er zijn. Wij kijken waar je al mee werkt en of wij op die applicaties aan kunnen sluiten. Werk je bijvoorbeeld met een ERP-systeem, maar loopt het allemaal niet goed met de planning? Dan bouwen wij een koppeling, waardoor de planning in een klap overzichtelijk wordt. Of weet je niet welk nieuwe software slim is om aan te schaffen voor het onderwijs? Dan kijken wij samen naar wat de beste optie is voor jou.

Ook leveren we het maatwerk dat nodig is om ervoor te zorgen dat je optimaal efficiënt kunt werken. Wanneer alles gebouwd en geprogrammeerd is, zorgen wij voor de implementatie van de software en leren wij slim en snel hoe je medewerkers ermee om moeten gaan in het onderwijs. Tot slot leveren wij de nodige support als er achteraf nog vragen zijn.

Slim software onderwijs

 Contact slim software onderwijs

Als je nog vragen hebt over welke software slim is om in te zetten in het onderwijs, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag vrijblijvend van advies. 4Efficiency gaat graag samen aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf te verhogen.

Balk-4

Meer weten?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046