Planningsprogramma 

Smartsheet

Ben je op zoek naar een planningsprogramma voor jouw organisatie? Verdiep je dan eens in Smartsheet. Binnen de Benelux is 4EF de enige platinum partner van Smartsheet. Besluit je na ons advies om de software te gaan gebruiken? Dan begeleiden wij het gehele traject. We leveren consultancy en licenties en we verzorgen de implementatie van het planningsprogramma. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen met de software leert werken. Hiervoor geven we workshops. Binnen je organisatie wordt ongetwijfeld ook met andere systemen gewerkt. Wij bouwen we de benodigde koppelingen, zodat Smartsheet daar optimaal mee communiceert.

Smartsheet

 • Grip op je planning
 • Alles vanuit 1 portaal
 • Bespaar tijd, werk en kosten
Proefversie aanvragen

Planningsprogramma

Waarom Smartsheet als planningsprogramma?

Met het Smartsheet planningsprogramma krijg je meer grip op je planning vanaf één portaal voor je hele organisatie. Smartsheet is een flexibel platform. Of je nu 7 of 70.000 mensen in dienst hebt, de software schaalt met je mee. Het Nationaal Museum van Wereldculturen is een van de organisaties waar we Smartsheet geïmplementeerd hebben. Zij bestaan uit 4 musea op het gebied van volkenkunde. De projectmanagers van deze musea werken allemaal vanaf hun eigen locatie en sturen hun projectteams vanaf die plek aan. Hierdoor ontstond er behoefte aan een planningsprogramma, waarmee de werkmethodes op elkaar afgestemd kunnen worden. De keuze hierbij viel op Smartsheet.

Meer dan alleen een planningsprogramma

Smartsheet is niet alleen een planningsprogramma. Het is veel meer dan dat. Het stelt je in staat om meer grip krijgen op alle processen, workflows en projecten binnen je organisatie. De software biedt erg veel functionaliteiten, zoals:

 • Informatie wordt gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor alle belanghebbende partijen. Op deze manier houd je iedereen op de hoogte van belangrijke zaken.
 • Realtime inzicht in de status van je projecten. In één oogopslag zie je de status van de planning, het budget, de resources en de taken. Dit betekent snel kunnen schakelen.
 • Taken en afspraken leg je vast inclusief tijdspad en taakaansturing.
 • Je kunt je workflows eenvoudig inrichten door triggers en notificaties in te stellen.
 • Wij bouwen koppelingen waarmee we verbindingen leggen tussen Smartsheet en de applicaties waar je al mee werkt. Zo blijft alles optimaal werken.

 

Planningsprogramma

Planningsprogramma

Smartsheet planningsprogramma op maat door 4EF

Het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen middels software op maat, dat is wat we doen bij 4EF. We leveren maatwerk oplossingen voor ERP software en andere systemen. We werken dus ook met jouw systeem. Het meest zijn we werkzaam voor de maakindustrie, maar ook voor organisaties binnen andere markten, zoals de financiële dienstverlening, het MKB, niet onderwijs en de cultuursector. We ondersteunen je graag bij de implementatie en het gebruik van Smartsheet. Ook de eventueel benodigde maatwerk oplossingen maken wij voor je in orde. Wil je weten hoe je Smartsheet kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze consultants vertellen je er graag alles over.

Vraag je proefversie nu aan

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046