Software overheid

Werk je bij de overheid en ben je op zoek naar maatwerk software voor de instelling waar je werkt? Dan gaat 4EF graag voor je aan de slag. Wij houden ons sinds 2006 bezig met maatwerk software. Voorheen deden we dit voornamelijk voor bedrijven binnen de maakindustrie, maar naarmate de jaren vorderden, zijn we ook steeds meer aan de slag gegaan voor bedrijven binnen het MKB en het onderwijs. Ook software voor de overheid behoort tot onze mogelijkheden. We bespreken graag samen met jou de wensen en behoeften die er binnen de instelling zijn en op basis daarvan gaan we aan de slag. En het resultaat? Optimaal ingerichte processen natuurlijk!

Samenwerking software voor overheid

Passende en goed functionerende software voor de overheid is onwijs belangrijk. 4EF is zich daar zeker bewust van. Wij begeleiden je hierbij van begin tot eind. Als eenmaal alles geïmplementeerd is, kun je altijd een beroep op ons doen zodra je hulp nodig hebt. We streven ernaar om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We beginnen met het in kaart brengen van de wensen en behoeften. Willen jullie graag een planning waarin alles centraal staat? Dan bouwen wij in je software een koppeling op maat. Hiermee kan iedereen voortaan alles in één oogopslag bekijken. We gaan gerust aan de slag met het benodigde maatwerk, zodat de software perfect bij jouw overheidsinstelling past. Dat is niet alles, want zodra de bouw en het programmeren klaar zijn, implementeren wij de software en leren we iedereen die ermee gaat werken met de software om te gaan.

ERP voor MKB

Soorten software

Er zijn diverse soorten software voor de overheid beschikbaar. Smartsheet is een mooi voorbeeld. Dit dynamische werkplatform structureert processen, verbindt afdelingen met elkaar en plant, automatiseert en rapporteert. Alles is gemakkelijk inzichtelijk. En het mooie is dat dit allemaal vanuit één portaal geraadpleegd kan worden. Dit scheelt enorm in tijd, maar ook in de hoeveelheid werk en kosten. Andere voorbeelden van software waar we veel mee werken zijn NiceLabel en ECI Ridder iQ.

Werken met ERP voor MKB

Contact over software voor overheid

Ben je benieuwd wat 4EF voor jou kan betekenen op het gebied van software voor overheid? Dan komen we graag met je in contact. Onze specialisten staan je graag te woord. Samen bekijken we wat er nodig is en wat het beste is voor jouw overheidsinstelling. Hierbij besteden we zeker aandacht aan jullie wensen. Wij leven ons in, denken mee en werken samen om jullie doel te bereiken. Wij kijken ernaar uit om aan de slag te gaan!

Ik wil meer weten over automatisch labelen

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046