Software workflow management

Ben je op zoek naar geschikte software workflow management? Dat kan een lastige zoektocht zijn, want hoe weet je welke software goed bij je organisatie past? Schakel 4Efficiency (4EF) in om je daarmee te helpen. Wij verstrekken en bouwen niet alleen software, we verdiepen ons in je bedrijf, zodat we een goed onderbouwd advies kunnen geven voor we aan de slag gaan. Zo kunnen we jou het beste helpen met het vinden van de meest geschikte software voor workflow management en vervolgens het benodigde maatwerk uitvoeren.

Smartsheet software workflow management

Meer grip op je workflows, zodat je effici├źnter kunt werken en kosten kunt besparen? Smartsheet is hiervoor de juiste software workflow management. Wij zijn hun enige Platinum Partner in de Benelux. Naast grip op je workflows, kun je met Smartsheet ook je processen en projecten overzichtelijk inrichten. Alle medewerkers werken vanuit een centraal portaal en de software schaalt mee met het aantal medewerkers, of het er nu 5 of 50.000 zijn.

De standaardversie van de software workflow management is mogelijk niet voldoende. In dat geval kunnen we add-ons toevoegen. Daarvan hebben we er al diverse gebouwd. Zijn er binnen je organisatie specifieke wensen waar nog geen add-on voor bestaat? Dan bouwen we een nieuwe, zodat de software straks past als een maatpak.

Software workflow management

Onze werkwijze

Als je besluit met ons in zee te gaan voor software workflow management, starten we met een stukje consultancy. We leren je organisatie kennen en krijgen inzicht in de kansen die er liggen om groei te realiseren. Ook kijken we naar de IT die al aanwezig is. Vervolgens adviseren we over de beste aanpak.

Met onze customized solutions automatiseren we handmatige handelingen in workflows en bouwen we waar nodig koppelingen met andere systemen. Als dit niet voldoende is, bouwen we de benodigde applications en/of features (bijvoorbeeld een add-on als je met Smartsheet gaat werken). De laatste stap is dat iedereen goed met de software voor workflow management leert werken. Hier zorgen wij voor. Zijn er daarna nog vragen? Dan horen we het graag.

Voor onze projecten werken we met een fixed price. Je weet dus vooraf wat de kosten zijn en je krijgt geen vervelende verrassingen achteraf.

Werken met software voor workflow management

Contact opnemen

Al sinds 2006 houden wij ons bezig met procesverbetering binnen organisaties met behulp van software. We hebben ruim 300 uiteenlopende projecten uitgevoerd. Kijk voor voorbeelden eens bij onze cases. Wil je ons inschakelen om mee te denken over software workflow management bij jouw onderneming? Neem contact met ons op, onze consultants staan voor je klaar.

Balk-4

Meer weten over workflow management software?

  * verplichte velden

  Geheel gratis en vrijblijvend

  • clock Binnen 24 uur reactie

  View all Success Cases

  Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

  Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

  phone0570 769 046