Succesverhaal

smartsheet-animation

Smartsheet

Efficient werken binnen organisaties

Foto partnercase Smartsheet Nadia Orlowski Partner Manager Zuid-Europa en Zuid-Amerika
4EF vertegenwoordigt ons ideale partnerprofiel. Ze hebben veel specifieke ervaring. Die ervaring gebruiken ze om zeer goede oplossingen te creëren voor hun klanten. Ook zijn ze erg servicegericht en altijd op zoek naar nieuwe manieren om de grenzen van de software te verleggen, dus erg innovatief. Ze creëerden een aantal unieke oplossingen.

Smartsheet in het kort

Smartsheet helpt mensen effectiever te werken binnen organisaties. De software is perfect voor tijden als deze, waarin er door het coronavirus onder andere op werkvlak veel van ons wordt gevraagd. We worden plotseling gedwongen om op afstand te werken.

Er zijn rond de 1.800 mensen in dienst bij Smartsheet. Slechts 4 jaar geleden waren dat er nog 300, dus het is een zeer snelgroeiende organisatie. Nadia is verantwoordelijk voor het werven van partners in Zuid-Europa en Zuid-Amerika. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de partners succesvol zijn en winstgevendheid uit het partnership halen. Ook feedback van partners komt bij haar terecht. Op dit moment heeft Smartsheet over de hele wereld 461 partners. Dit zijn grotendeels resellers. Het andere deel bestaat uit servicegerichte partners, zoals 4EF.

workflow software

4EF en Smartsheet

4EF is sinds november 2017 partner van Smartsheet. En niet zomaar een partner, we zijn de enige Platinum Partner in de Benelux. Wereldwijd zijn er 20 Platinum Partners. Nadia geeft aan dat ze vindt dat we zeer servicegericht zijn en altijd de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is met de software. Een voorbeeld hiervan dat Nadia noemt, is dat we na de uitbraak van het coronavirus een boekingssysteem hebben gecreëerd voor bedrijven die beperkte ruimte hebben. Medewerkers kunnen met dit systeem een werkplek reserveren, waardoor er nooit te veel mensen aanwezig zijn en er dus rekening gehouden kan worden met de verplichtingen omtrent social distancing. 4EF zet Smartsheet vooral in om processen te structureren, verbeteren en verbinding tussen diverse afdelingen te realiseren. Dat doen wij met consultancy, trainingen en workshops. Wij ervaren het partnership met Smartsheet als zeer fijn en kijken ernaar uit om de komende jaren nog veel meer mooie oplossingen te realiseren voor onze klanten.

museum-software-team

Direct weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies. We gaan graag samen met jou aan de slag om de efficiency binnen jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

phone0570769046